Akasa Venom Pico vs Cooler Master Hyper TX3i

xtrax

Megapat
Daha fazla  
120mm fanla problem yaşadığım için 90mm fan almaya karar verdim. CM alacaktım ancak hiçbir yerde stoğu kalmamış. En iyi Akasa Venom Pico'yu buldum. Ne kadar kalite farkı vardır. İşimi görür mü. Bir de Venom Atto modeli var. Hangisi daha iyidir.

Akasa gayet kalitelidir. Ben kendim Akasa venom kullanıyorum. E5450 4ghz overclock tam yükte maksimum 42°C gördüm. Fiyat farkına değmeyecektir. Tabi biri 3 diğeri 2 ısı borulu, ne için kullanacağız da önemli

Akasa gayet kalitelidir. Ben kendim Akasa venom kullanıyorum. E5450 4ghz overclock tam yükte maksimum 42°C gördüm. Fiyat farkına değmeyecektir. Tabi biri 3 diğeri 2 ısı borulu, ne için kullanacağız da önemli
Ağır bir uygulama yok oyun odaklı.
Hyper T4 kullanıyorum. Onda 4 ısı borusu var. Tahmini kaç derece kaybederim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı