Akasa Venom R10 LED Yapnmıyor

GkhN.CmN

Decapat
Teknobiyotikten Akasa Venom R10 model sıvı sogutma aldım. Fansız, Dark marka ledli fan aldım monte ettım. Burada diger mesajlarda da sordum ve araştırdım 3 pinli girişi CPU fana takıyoruz, diger 4'lü pini ise RGB'li girişe takıyoruz ama sorun su sıvı soğutmanın LED'i yanmıyor ve 3 pinli girişe taktıgımda kabloyu anakart yavaş yavaş ısınmaya başlıyor ve hiç inmiyor. Artık 50 dereceye gelince çıkarıyorum. Bir sorun mu var çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum rgb bağlantısı o 4 pin olan anakart üzerinde bağlantısı varsa takabilirsin.
Anakart kitapçığında rgb header bağlantısı olarak arayıp bulabilirsin.

işlemciyi sogutmuyor durmadan yavas yavas sıcaklıgı artıyor hiç bir program acmadan, led işine gelincede takmadıgım hiç bir yer yok bazen takıyorum beyaz yanıyor tak cıkar yapıyorum yanmıyor

30 dereceden başlayıp 55 56 ya kadar cıkıyor sonra ben kapatıyorum daha da cıkacakken. masaüstü ekranı acıkken oluyor bunlar hiç bir program acmadan

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı