Farklı soğutucuya geçtiğim için satıyorum. Üzerindeki fanları sevdiğimden söküp kendi soğutucuma taktım. Normal bir tane tek fan taktım. Şöyle söyleyeyim çoğu 240mm sıvı soğutmadan daha iyi soğutuyor. 6X bakır borusu var. Yaklaşık 1.07 kg ağırlığında. 16 cm uzunluğu var. Kasanız küçükse kapağı kapanmayabilir. Satın almadan önce tüm kontrolleri yapın. Intel'in tüm işlemcileriyle uyumlu. AMD tarafında bazıları AM4 hariç hepsi ile uyumlu olduğunu söylüyor. AM4 ile uyumlu olduğunu söyleyende var emin olamadım. Uyumlu değilse burada kargo dahil 35 TL'ye satılıyor. Aparatlarının hepsi mevcut ama kutusu yoktur.
fiyat: 180 TL son fiyat. Ankara içi elden, ödeme sonrası kargo (referanslarım mevcut) veya yine de güvenli olsun istiyorsanız GET vb. güvenli sitelere ilan açarım ama komisyon masrafları alıcıya ait olur.
SATILDI
fiyat: 180 TL son fiyat. Ankara içi elden, ödeme sonrası kargo (referanslarım mevcut) veya yine de güvenli olsun istiyorsanız GET vb. güvenli sitelere ilan açarım ama komisyon masrafları alıcıya ait olur.
SATILDI

Son düzenleme: