Akasa Venom'un Düşük Hızda Çalışması

SLauGHTeRTR

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İşlemci soğutucuyu değiştirdim. 450 RPM. Stok fan ses yapıyormuş. AI Suite 3 ayarladığı ayarlar. Eskisi 30 derecede 1000 ile 1500 RPM arası çalışıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci soğutucuyu değiştirdim. 450 RPM. Stok fan ses yapıyormuş. AI Suite 3 ayarladığı ayarlar. Eskisi 30 derecede 1000 ile 1500 RPM arası çalışıyordu.

Eki Görüntüle 221235

Şu ısı/fan tablosundan anlamadın mı neden düşük hızda çalıştığını tekrar ayar yap sıcaklığı 30 C ye çek aksi halde işlemcin 40 Cnin üstüne çıkacakta fanın hızlı dönmeye başlayacak

Fan tuning yaptım kendi ayarladı

Ben bir defa yapıyorum fan tuning sonra kendi ayarlarımı yapıyorum.

Stok fan 1500 RPM 30 ve 40 derece arası değişiyordu. Bunda 445 RPM görünce sasırıyor insan

Bende 3000 RPM 3 tane fan var sıvı soğutucuda. Bazen 3000'e pik yapıyor sanırsın F16 ama 450 RPM' de ürkerim ben, kontrol ederim arada fan çalışıyor mu diye

Bende 3000 rpm 3 tane fan var sıvı soğutucuda bazen 3000'e pik yapıyor sanırsın f 16 ama 450rpm de ürkerim ben kontrol ederim arada fan çalışıyormu diye

Şuan 2k dota 2 artı google chrome 38 derece. Ama sen böyle söyleyince turbo mod aldım. Biraz RPM yükselttim. Pek fark olmadı. En son hızda çalıştırıyorsun sen ama senin sistemin k ibareli normal. Oc yapıyorsan olabilir ben oc yapmadan kullanıyorum. i5 7500

Kutusundan çıkan termal macun pek iyi değil sanırım. Kaliteli bir termal macun bulup 5 derece daha düsürürüm diye düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…