İşlemci soğutucuyu değiştirdim. 450 RPM. Stok fan ses yapıyormuş. AI Suite 3 ayarladığı ayarlar. Eskisi 30 derecede 1000 ile 1500 RPM arası çalışıyordu.
İşlemci soğutucuyu değiştirdim. 450 RPM. Stok fan ses yapıyormuş. AI Suite 3 ayarladığı ayarlar. Eskisi 30 derecede 1000 ile 1500 RPM arası çalışıyordu.
Şu ısı/fan tablosundan anlamadın mı neden düşük hızda çalıştığını tekrar ayar yap sıcaklığı 30 C ye çek aksi halde işlemcin 40 Cnin üstüne çıkacakta fanın hızlı dönmeye başlayacak
Bende 3000 RPM 3 tane fan var sıvı soğutucuda. Bazen 3000'e pik yapıyor sanırsın F16 ama 450 RPM' de ürkerim ben, kontrol ederim arada fan çalışıyor mu diye
Bende 3000 rpm 3 tane fan var sıvı soğutucuda bazen 3000'e pik yapıyor sanırsın f 16 ama 450rpm de ürkerim ben kontrol ederim arada fan çalışıyormu diye
Şuan 2k dota 2 artı google chrome 38 derece. Ama sen böyle söyleyince turbo mod aldım. Biraz RPM yükselttim. Pek fark olmadı. En son hızda çalıştırıyorsun sen ama senin sistemin k ibareli normal. Oc yapıyorsan olabilir ben oc yapmadan kullanıyorum. i5 7500
Kutusundan çıkan termal macun pek iyi değil sanırım. Kaliteli bir termal macun bulup 5 derece daha düsürürüm diye düsünüyorum.