Akasa Venom'un Düşük Hızda Çalışması

SLauGHTeRTR

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İşlemci soğutucuyu değiştirdim. 450 RPM. Stok fan ses yapıyormuş. AI Suite 3 ayarladığı ayarlar. Eskisi 30 derecede 1000 ile 1500 RPM arası çalışıyordu.

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci soğutucuyu değiştirdim. 450 RPM. Stok fan ses yapıyormuş. AI Suite 3 ayarladığı ayarlar. Eskisi 30 derecede 1000 ile 1500 RPM arası çalışıyordu.

Eki Görüntüle 221235

Şu ısı/fan tablosundan anlamadın mı neden düşük hızda çalıştığını :D tekrar ayar yap sıcaklığı 30 C ye çek :D aksi halde işlemcin 40 Cnin üstüne çıkacakta fanın hızlı dönmeye başlayacak :D

Stok fan 1500 RPM 30 ve 40 derece arası değişiyordu. Bunda 445 RPM görünce sasırıyor insan :)

Bende 3000 RPM 3 tane fan var sıvı soğutucuda. Bazen 3000'e pik yapıyor sanırsın F16 :D ama 450 RPM' de ürkerim ben, kontrol ederim arada fan çalışıyor mu diye :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 3000 rpm 3 tane fan var sıvı soğutucuda bazen 3000'e pik yapıyor sanırsın f 16 :D ama 450rpm de ürkerim ben kontrol ederim arada fan çalışıyormu diye :D

Şuan 2k dota 2 artı google chrome 38 derece. :) Ama sen böyle söyleyince turbo mod aldım. Biraz RPM yükselttim. Pek fark olmadı. En son hızda çalıştırıyorsun sen ama senin sistemin k ibareli normal. Oc yapıyorsan olabilir ben oc yapmadan kullanıyorum. i5 7500 :D

Kutusundan çıkan termal macun pek iyi değil sanırım. Kaliteli bir termal macun bulup 5 derece daha düsürürüm diye düsünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı