C Camusöna Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 77 16 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar merhabalar. Cooler Master MB501L kasamın önüne 2 adet fan alacağım fakat bu ikisi arasında kaldım. Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) - Kasa Fanı - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri ve Akasa "Viper R" 12cm Yuva için 14cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Fan (AK-FN073) - Kasa Fanı - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri. İçeriye hava üfleyecek şekilde hangisi daha iyi olur. Cevaplarınız için teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2019
Arkadaşlar merhabalar. Cooler Master MB501L kasamın önüne 2 adet fan alacağım fakat bu ikisi arasında kaldım. Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) - Kasa Fanı - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri ve Akasa "Viper R" 12cm Yuva için 14cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Fan (AK-FN073) - Kasa Fanı - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri. İçeriye hava üfleyecek şekilde hangisi daha iyi olur. Cevaplarınız için teşekkürler
KS KS C Camusöna Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 77 19 Ağustos 2019 #21 BayKedi dedi: Deneme şansın oldumu sıcaklık hakkında kaç derece bir düşüş yaşadın 1 fan ile. ? Genişletmek için tıkla... Dostum tam bilgi veremem çünkü kapağı açık kullanıyordum şu ana kadar. 2. fanı taktığım zaman fanlı ve fansız şekilde deneyip sana iletirim. Artı 0 Eksi
BayKedi dedi: Deneme şansın oldumu sıcaklık hakkında kaç derece bir düşüş yaşadın 1 fan ile. ? Genişletmek için tıkla... Dostum tam bilgi veremem çünkü kapağı açık kullanıyordum şu ana kadar. 2. fanı taktığım zaman fanlı ve fansız şekilde deneyip sana iletirim.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.060 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 19 Ağustos 2019 #22 MasterBox MB501L'ın egzoz fanı kaç CFM bilgin var mı ? Artı 0 Eksi
KS KS C Camusöna Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 77 20 Ağustos 2019 #23 BayKedi dedi: MasterBox MB501L'ın egzoz fanı kaç CFM bilgin var mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.060 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 29 Ağustos 2019 #24 Camusöna dedi: Dostum tam bilgi veremem çünkü kapağı açık kullanıyordum şu ana kadar. 2. fanı taktığım zaman fanlı ve fansız şekilde deneyip sana iletirim. Genişletmek için tıkla... Konu ne durumda, taktınız mı ? Artı 0 Eksi
Camusöna dedi: Dostum tam bilgi veremem çünkü kapağı açık kullanıyordum şu ana kadar. 2. fanı taktığım zaman fanlı ve fansız şekilde deneyip sana iletirim. Genişletmek için tıkla... Konu ne durumda, taktınız mı ?
Femresirvan Centipat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 34 29 Ağustos 2019 #25 CJack60 dedi: Alternatif 98 CFM veren yeşil LED'li daha hesaplı alttaki var. Nanoxia Deep Silence 140 Bilgisayar Kasa Fanı 200300275 - Nanokatalog PC Fanı 200300275 Nanoxia Deep Silence 140 Bilgisayar Kasa Fanı incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da! www.nanokatalog.com Genişletmek için tıkla... Nanokatalog dan termal macun siparişi vermiştim 3 yıl önce. Sonra gelmeyince para iadesi istedim. Hala ne macun ne de para iadesi geldi. Şikayetvar a yazdım umurlarında olmadı adamların. Garip tipler bulaşmayın derim. Artı 0 Eksi
CJack60 dedi: Alternatif 98 CFM veren yeşil LED'li daha hesaplı alttaki var. Nanoxia Deep Silence 140 Bilgisayar Kasa Fanı 200300275 - Nanokatalog PC Fanı 200300275 Nanoxia Deep Silence 140 Bilgisayar Kasa Fanı incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da! www.nanokatalog.com Genişletmek için tıkla... Nanokatalog dan termal macun siparişi vermiştim 3 yıl önce. Sonra gelmeyince para iadesi istedim. Hala ne macun ne de para iadesi geldi. Şikayetvar a yazdım umurlarında olmadı adamların. Garip tipler bulaşmayın derim.