Banka/Kart Akbank ATM para yuttu

salih125L

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
MSİ RTX2080S Gaming Trio
MSI A520M-A PRO
LEXAR 16gb 3200MHZ RAM
750W 80+Bronze PSU
Merhaba. Bugün sabah ATM'ye para yatırmaya gittim kartı vs. yerleştirdim, parayı hazneye koydum; sonra bir anda parayı aldı, kartı verdi. Ekranda numara girme yeri geldi bir sorunla karşılaştık vs. Numarayı girdim, mesaj geldi. Bir kod ve sorun yaşadığınız ATM incelendikten 4 iş günü içinde talebiniz sonuçlanacak diye. Bu işler nasıl ilerliyor?

Merhaba. Bugün sabah ATM'ye para yatırmaya gittim kartı vs. yerleştirdim, parayı hazneye koydum; sonra bir anda parayı aldı, kartı verdi. Ekranda numara girme yeri geldi bir sorunla karşılaştık vs. Numarayı girdim, mesaj geldi. Bir kod ve sorun yaşadığınız ATM incelendikten 4 iş günü içinde talebiniz sonuçlanacak diye. Bu işler nasıl ilerliyor?
Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın en geç 3 iş günü içerisinde paranızı alırsınız.

Müşteri hizmetlerini arayıp bu durumu anlat, paranı muhtemelen hesabına yatırırlar.

Müşterini hizmetlerine durumu anlat. ATM bilgisini ver. Umarım makbuz tarzı belge vardır ATM'den işin kolaylaşır. Benim 6 ay sonra yatmıştı. MH gerekli bilgiyi verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı