Akbank ATM'si parayi yuttu

Tarik Sade

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bugün akşam sularında Akbank ATM'sine 560 lira yüklemek için gittim. Parayi attim, 200 TL'yi aldi sonra geri kalan 360 lirami verdi. Sonra ben parayi düzeltirken güvenlik için paranizi aliyoruz diyerek yuttu. Akbank'i aradim Papara'yi arayın dediler, Papara'yi aradim, Akbank'i arayin dediler. Artik yarin şubeye gideceğim ne yapmalıyım?

Arkadaşımında başına gelmişti, Papara'nın aslında sizden bilgilerinizi alıp sonrasında parayı iade etmesi lazımdı (arkadaşımda bu 2 hafta sürdü ama değişiyor)

Merhaba arkadaşlar, bugün akşam sularında Akbank ATM'sine 560 lira yüklemek için gittim. Parayi attim, 200 TL'yi aldi sonra geri kalan 360 lirami verdi. Sonra ben parayi düzeltirken güvenlik için paranizi aliyoruz diyerek yuttu. Akbank'i aradim Papara'yi arayın dediler, Papara'yi aradim, Akbank'i arayin dediler. Artik yarin şubeye gideceğim ne yapmalıyım?
Hocam bir şeye mobil uygulama üzerinden kendi bankanız üzerinden itiraz ediyordunuz. Akbank atm sinde para dolumu yapılacağı zaman sayım yapılıyor. Fazla çıkan para size iade ediliyordu

Ben Papara'ya e-posta atmıştım 2 hafta sonra vermişlerdi.

ATM numarasını ve işlem saatlerini not edin. Ardından çağrı merkezi üzerinden işlem açtırın(tutanak); iade işlemi için hesabınızı seçtirirsiniz, 3-5 gün sürer para hesabınıza geçer(Akbank veya diğer fiziksel bankalar için geçerli dediğim).

Son düzenleme:
Müşteri temsilcisi ile konuşurken saygıda kusur etmeden gergin ve sert bir tavır takının ve şikayet edeceğinizi vs söyleyin genelde işe yarar.

İlk önce Akbank'ı aradım oradan dedilerki paparyı ara sonra Papara'yı aradım sonra dedilerki Akbank'ı ara sonra yine Akbank'i aradim oradan dedilerki Papara'yı ara.

İlk önce Akbank'ı aradım oradan dedilerki paparyı ara sonra Papara'yı aradım sonra dedilerki Akbank'ı ara sonra yine Akbank'i aradim oradan dedilerki Papara'yı ara.
ben bu tarz bir durumda kaldığımda hangisine patlamak isterse o an canım yada ikisine de ayrı ayrı durumu anlatıp herhangi bir hizmet sağlamadıklarını görüşmelerinde kayıt altına alındığına göre şikayet edebileceğimi ve şikayet edeceğimi söylüyorun yada telefona daha yetkili birini istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı