mehmetkulak Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Bugün Akbank ATM'sine gidip kartsız işlem ile IBAN'ıma para gönderdim ama hala gelmedi. Nedenini biliyor musunuz?
Bugün Akbank ATM'sine gidip kartsız işlem ile IBAN'ıma para gönderdim ama hala gelmedi. Nedenini biliyor musunuz?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 12 Ağustos 2023 #2 Banka olmadığımız için nedenini bilmiyoruz. Arayıp destek almanızı şiddetle tavsiye ederiz. Artı 2 Eksi
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 12 Ağustos 2023 #3 mehmetkulak dedi: Bugün Akbank ATM'sine gidip kartsız işlem ile IBAN'ıma para gönderdim ama hala gelmedi. Nedenini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 1 saaten fazla olduysa kullandığınız bankayı arayın. Artı 0 Eksi
mehmetkulak dedi: Bugün Akbank ATM'sine gidip kartsız işlem ile IBAN'ıma para gönderdim ama hala gelmedi. Nedenini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 1 saaten fazla olduysa kullandığınız bankayı arayın.
KS KS mehmetkulak Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #4 1 saat geçti acaba hafta sonu olduğu için geç gelme durumu olabilirmi? Artı 0 Eksi
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 12 Ağustos 2023 #5 mehmetkulak dedi: Bugün Akbank ATM'sine gidip kartsız işlem ile IBAN'ıma para gönderdim ama hala gelmedi. Nedenini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Dekont, makbuz aldıysanız bir Akbank şubesine gidip yardım isteyin yatırdığınız ATM şube yanında değilse. Şube yanındaysa o şubeden yardım alın. Artı 0 Eksi
mehmetkulak dedi: Bugün Akbank ATM'sine gidip kartsız işlem ile IBAN'ıma para gönderdim ama hala gelmedi. Nedenini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Dekont, makbuz aldıysanız bir Akbank şubesine gidip yardım isteyin yatırdığınız ATM şube yanında değilse. Şube yanındaysa o şubeden yardım alın.
KS KS mehmetkulak Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #6 Evet makbuz var, daha doğrusu bir arkadaşım yolladı parayı Artı 0 Eksi
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 12 Ağustos 2023 #7 mehmetkulak dedi: Evet makbuz var, daha doğrusu bir arkadaşım yolladı parayı Genişletmek için tıkla... Makbuz varsa yardım isteyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
mehmetkulak dedi: Evet makbuz var, daha doğrusu bir arkadaşım yolladı parayı Genişletmek için tıkla... Makbuz varsa yardım isteyebilirsiniz.
KS KS mehmetkulak Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #8 Biraz daha bekleyeyim eğer gelmese yardım istiyeyim o zaman Artı 0 Eksi
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 12 Ağustos 2023 #9 mehmetkulak dedi: Biraz daha bekleyeyim eğer gelmese yardım istiyeyim o zaman Genişletmek için tıkla... Beklemeye gerek yok şimdiden arayın. Artı 0 Eksi
mehmetkulak dedi: Biraz daha bekleyeyim eğer gelmese yardım istiyeyim o zaman Genişletmek için tıkla... Beklemeye gerek yok şimdiden arayın.