Akbank chip para nerelerde kullanılır?

Müşteri temsilcisinin dediğini anladım kartında para varken ödeme yap diyor sonra chip para ile öde deyip paranı geri alacaksın.

Müşteri temsilcisinin dediğini anladım kartında para varken ödeme yap diyor sonra chip para ile öde deyip paranı geri alacaksın.

Benim chipler banka kartında birikiyor ben ondan kredi kartını ödeyebiliyorum sanırım.

Benim chipler banka kartında birikiyor ben ondan kredi kartını ödeyebiliyorum sanırım.

Hocam normal ödeme yapmaya çalşınca da borç bulunamadı diyor.

Banka hesabımda 400 chip para var. Bildiğim kadarıyla kredi kartı ile harcama yaparsam bu harcamayı chip para ile ödeyebiliyorum. Az önce kabasakal sitesinden VP aldım ama ödeyemedim. Bu chip para nerelerde geçerli?
Eki Görüntüle 2219814Eki Görüntüle 2219815
Ödemede en üstteki kredi kartını seçtikten sonra PAYTR seçip açılan sayfada puanla ödeme seçeneğinden deneyebilirsin.
1718127346569.png

Hocam galiba Kabasakal'da yok galiba o hangi site acaba?
1718128961768.png

Tutar yazıp devam ettiğinizde attığım önceki attığım görseldeki seçenekler çıkıyor. Ayrıca Paytr kullanan tüm sitelerde de kartla ödeme deneyebilirsiniz. Ama kesin olarak yapabilirsiniz diyemem. Maxi puan ile yapmıştım daha önceden Paytr kısmını kullanarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı