Çözüldü Akbank görüntülü görüşmede ne tür sorular soruyorlar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

456388

Hectopat
Merhaba. Annem çok yaşlı bir kadın. Telefon, teknoloji vs. hiç anlamıyor. Bu konulardan fazlaca uzak. Mobil üzerinden Akbank'lı olmak daha avantajlı olduğu için öyle yapmak istedik ama görüntülü görüşme yapmamız gerekiyormuş. Maalesef yanında olmam imkansız olacak. Onu hiçbir şekilde yönlendiremeyeceğim. Benim de hiç tecrübem olmadığı için neler yaşanacağını bilmiyorum. Kısaca ne tür sorular soruyorlar merak ediyorum. Bu görüşme yaklaşık ne kadar sürüyor? Hangi soruları soruyorlar? Beni aydınlatacak insanlara şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Hocam kimlik ile sizi çekiyorlar, kimliği arkalı önlü çekiyorlar, belirli yerleri parmağınız ile kapatın(gösterin)diyorlar, yavaş bir şekilde çevresinde kamerayı gezdirin diyorlar, yavaş bir şekilde yukari aşağı holografik yer belli olacak şekilde hareket ettirilmesi isteniyor, kimlik üzerinden seri no istiyorlar. Hatırladığım bu kadar.

Ama anneniz teknoloji ile uzaksa yapmakta zorlanabilir. Yanında birinin olması daha iyi.
Hocam kimlik ile sizi çekiyorlar, kimliği arkalı önlü çekiyorlar, belirli yerleri parmağınız ile kapatın(gösterin)diyorlar, yavaş bir şekilde çevresinde kamerayı gezdirin diyorlar, yavaş bir şekilde yukari aşağı holografik yer belli olacak şekilde hareket ettirilmesi isteniyor, kimlik üzerinden seri no istiyorlar. Hatırladığım bu kadar.

Ama anneniz teknoloji ile uzaksa yapmakta zorlanabilir. Yanında birinin olması daha iyi.

Çözüm
3-5 dakika arası sürüyor, eğer kamerayı istenilen şekilde kullanabiliyorsa sorun yaşamayacaktır, kullanamıyorsa görüntülü görüşme olumsuz sonuçlanacak ve hesap açılmayacak.

3-5 dakika arası sürüyor, eğer kamerayı istenilen şekilde kullanabiliyorsa sorun yaşamayacaktır, kullanamıyorsa görüntülü görüşme olumsuz sonuçlanacak ve hesap açılmayacak.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Beklediğimden daha kolaymış ama daha görüşmeyi yapamadan banka aksilik çıkardı. Sebebini bilmiyorum işlem gerçekleştiremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…