Akbank sistemine ne oldu?

2 günden beri bir banka çalışamıyorsa yazık ki o bankaya yazık. Bu basit birşey olamaz. Tam 2 günden beri hiç bir sistemleri çalışmıyor. Çalıştığım kurum da maaş ödemeleri için gitti Akbank ile anlaştı (Promosyonu en çok verdiği için) Veri kaybı olduysa yandılar ki ne yandılar.

Ana sayfalarında "ana bilgisayarımızdaki arıza" diyorlar. Kardeşim sizin yedeğiniz yok mu? Ben bile küçücük ofisimde hem verilerimi hem de aktif sistemimi yedekli çalıştırıyorum. Bence bu işin arkasında başka birşey var. Ne kadar insanı madur ettiler?

Yatırmıyor, arkadaşla denedik 20 lira. Sistem hatası diyip paraya el koydu :/
ATM den bir işlem yapmanızı tavsiye etmiyorum. Kartları da yutuyor falan diyorlar şikayet var sayfasında.

2 günden beri bir banka çalışamıyorsa yazık ki o bankaya yazık. Bu basit birşey olamaz. Tam 2 günden beri hiç bir sistemleri çalışmıyor. Çalıştığım kurum da maaş ödemeleri için gitti Akbank ile anlaştı (Promosyonu en çok verdiği için) Veri kaybı olduysa yandılar ki ne yandılar.

Ana sayfalarında "ana bilgisayarımızdaki arıza" diyorlar. Kardeşim sizin yedeğiniz yok mu? Ben bile küçücük ofisimde hem verilerimi hem de aktif sistemimi yedekli çalıştırıyorum. Bence bu işin arkasında başka birşey var. Ne kadar insanı madur ettiler?
Daha yeni 24 saat oldu. Ne 2 gününden bahsediyorsun?

Daha yeni 24 saat oldu. Ne 2 gününden bahsediyorsun?
Dün sabah saat 09:00 dan itibaren sistem yok. Şuanda da yok. Nereden mi biliyorum? Maaş hesabı açtırmak için dün sabah saat 09:00'da Akbank şubesindeydim işlemimi yapamadılar. Şuan itibari ile de hala yapabilmiş değiller.

***Bu arada Akbank IT departmanında çalışıyorsunuz sanırım. Bu kadar celallendiğinize göre. 🤣🤣🤣🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı