Xraze
Hectopat
Merhaba bugün benden de ücret alındı. Ben hesabı açtığım gibi geri kapattım ancak bugün ücret alındı. Bir daha alacaklar mı sizden tekrar aldılar mı?
Benden bir daha almadılar.
Merhaba bugün benden de ücret alındı. Ben hesabı açtığım gibi geri kapattım ancak bugün ücret alındı. Bir daha alacaklar mı sizden tekrar aldılar mı?
Benden bir daha almadılar.
Bir daha aldılar mı sizden ücret.
Nasıl kapatılıyorKapattığınız ayın ücretini kesmiştir. Bir sonraki ay ücret almaz.
Nasıl kapattınız yardımcı olurmsunuzMerhaba bugün benden de ücret alındı. Ben hesabı açtığım gibi geri kapattım ancak bugün ücret alındı. Bir daha alacaklar mı sizden tekrar aldılar mı?
Nasıl kapattınız yardımcı olurmusunuzHayır.
Nasıl kapatılıyor.
Nasıl kapattınız yardımcı olurmsunuz.
Nasıl kapattınız yardımcı olur musunuz?
Herhangi bir sıkıntı oldumu ücret fln konusundaMüşteri hizmetlerini aradım onlar yönledirdi nasıl yapacağım kapattım internet bankacılığı üzerinden kapamıştım müşteri hizmetlerini arayın yarıdımcı olurlar.
hayırHerhangi bir sıkıntı oldumu ücret fln konusunda
Yatırım hesabini kapat yazısı hayla duruyor mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.