Akbank parayı yuttu

Kerembzd19

Hectopat
Akbank'tan Papara'ya para yatiriyordum kartsız işlem yapiyordum. Yatirdiktan sonra işleminiz gercekleştirelemedi tarzi bir şey yazdi tel numarasi ve ne kadar para yuttugunu yazdim. Tahminen ne zaman gelir? Ayrica merakimdan soruyorum orada yatirdigim paranin fazlasini yazsaydim ne olurdu acaba?

Parayı 15 iş günü içerisinde iade ediyorlar genellikle.
Ayrica merakimdan soruyorum orada yatirdigim paranin fazlasini yazsaydim ne olurdu acaba?
Paranızı iade etmezlerdi, yutan paradan da olurdunuz. Onun kontrolü yapılıyor çünkü. @Tim hoca bu Akbank ATM'leri gerçekten sıkıntılı yahu. Benim parayı ve kartı yutmuştu. Arkadaşın da parasını yutmuş.

Akbank'tan Papara'ya para yatiriyordum kartsız işlem yapiyordum. Yatirdiktan sonra işleminiz gercekleştirelemedi tarzi bir şey yazdi tel numarasi ve ne kadar para yuttugunu yazdim. Tahminen ne zaman gelir? Ayrica merakimdan soruyorum orada yatirdigim paranin fazlasini yazsaydim ne olurdu acaba?
Para sayımında yutulan para ortaya çıkıyor. 🙂

Şu akbanktan para yatırma-çekme ücretsiz diye girdiğimiz hallere bak...

Fazla rakam yazmanız bir şey değiştirmez.
Sizin paranıza kavuşmanızı daha da geciktirir.
Yapılan işlem ile ATM'nin kasasına giren çıkan paraların tamamı karşılaştırılır.

Para hala gelmemişti 20 TL için 15 dk konuştum orada gözükmemiş anlamadim.
Kayit oluşturdu galiba arkadaşin dedigi gibi 1-3 gün suresinde SMS gelip şubeden parami alacakmişim. 20 TL için deger miydi bilmiyorum. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı