Akbank vadeli hesap mantıklı mı?

-the-

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bir süre önce haberlerde çıkan durumlar halen yaşanıyor mu? Maaş hesabım olduğu için ve yüzde 49'a varan vadeden dolayı vadeli hesap açmak bu bankada sizce mantıklı mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yanlış anlamayın ama bunların çoğu bence spekülasyon. Alt tarafı birkaç hacker, bir kaç kişinin hesabına girmiş. Bence Akbank'ın bunlarla bir alakası yok.

Yeni hesap açmakla uğraşmayayım diye sormuştum hocam. Garanti 38.5 veriyor, Akbank 49.5
İNG var istiyorsanız. Hoş geldin faizi çok iyi.

Birkaç mı? Binlerce kişi var böyle. Sanırım Twitter kullanmıyorsunuz. Sizin paranız sizin tercihiniz :)
Hocam ona bakarsanız ben de yatırım şirketlerinin adlarını kullanan(Ak yatırım da dahil) dolandırıcılardan bahseden bir konu açtım. O konuya bakabilirsiniz. Yine binlerce mağdur var.

Buyurun konunun linki.

Bu sorunların olmaması için mobilden güvenliği arttıramaz mıyız?
Arttırılır. Bir antivirüs kurmaya bakar.

@227412 Hocam eğer bankanın sisteminde bir açık varsa bilemem ancak kullanıcılar olarak yapabileceğimiz tek şey bu. Bir de SMS'ten gelen garip garip gelen linklere tıklamamak var da onu zaten biliyor herkes.

Son düzenleme:
Hocam ona bakarsanız ben de yatırım şirketlerinin adlarını kullanan(Ak yatırım da dahil) dolandırıcılardan bahseden bir konu açtım. O konuya bakabilirsiniz. Yine binlerce mağdur var.

Buyurun konunun linki.

Arttırılır. Bir antivirüs kurmaya bakar.

@227412 Hocam eğer bankanın sisteminde bir açık varsa bilemem ancak kullanıcılar olarak yapabileceğimiz tek şey bu. Bir de SMS'ten gelen garip garip gelen linklere tıklamamak var da onu zaten biliyor herkes.

Hocam ben yazılım mühendisiyim ve konuyu yakından takip eden avukat arkadaşlarım var. Bu konu hakkında çok fazla münakaşa içerisinde bulundum ancak edindiğim bilgilere göre banka personelleri dahil bilgi sızdıran birçok kişi varmış. Sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum ancak günümüzde Antivirüs sistemleri veya ek önlemler yeterli olmayabiliyor.

O attığınız konuda ki kişilerin tamamı kendi hataları ancak bu mağdurların arasında benim gibi yazılım muhendisi olanlar bile var. Bu adamlar antivirüs kurmayı veya güvenlik önlemi almayı bence biliyorlardır. Adamlara güvenlik kodu dahi gitmemiş :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı