GibsonGoldTop Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:38 #1 Elime gecen aylık parayı karta atıp gram cinsinden altın almayı istiyorum. 8 ay sonrasında bozdurup gitar alacağım. Burada hangisini seçmeliyim?
Elime gecen aylık parayı karta atıp gram cinsinden altın almayı istiyorum. 8 ay sonrasında bozdurup gitar alacağım. Burada hangisini seçmeliyim?
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.346 Çözümler 14 Pazar 15:44 #2 Gram altın. Artı 0 Eksi
KS KS GibsonGoldTop Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:47 #3 ASUS RX6700XT dedi: Gram altın. Genişletmek için tıkla... Altın kategorisinde neden tl diye bir seçenek var ki? Hadi gerisi altın zaten. Artı 0 Eksi
ASUS RX6700XT dedi: Gram altın. Genişletmek için tıkla... Altın kategorisinde neden tl diye bir seçenek var ki? Hadi gerisi altın zaten.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.441 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya Pazar 15:53 #4 GibsonGoldTop dedi: Altın kategorisinde neden tl diye bir seçenek var ki? Hadi gerisi altın zaten. Genişletmek için tıkla... TL'de istediğin fiyatı girebiliyorsun, gramı seçersen kaç gram almak istiyorsun diye soruyor. Artı 0 Eksi
GibsonGoldTop dedi: Altın kategorisinde neden tl diye bir seçenek var ki? Hadi gerisi altın zaten. Genişletmek için tıkla... TL'de istediğin fiyatı girebiliyorsun, gramı seçersen kaç gram almak istiyorsun diye soruyor.
KS KS GibsonGoldTop Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:03 #5 The Fallen Angel dedi: TL'de istediğin fiyatı girebiliyorsun, gramı seçersen kaç gram almak istiyorsun diye soruyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: TL'de istediğin fiyatı girebiliyorsun, gramı seçersen kaç gram almak istiyorsun diye soruyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.