PyreaX
Hectopat
2 yıldır sigara kullanıyorum, ciğerlerim böyle çıktı. Görünürde ne var?
@Mustafa.Kaan hocam siz bilgilisiniz galiba. Bakar mısınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben @Mustafa.Kaan değilim ama size yine de bir şeyler söyleyebilirim. Öncelikle bu film tamamen normal, hiçbir belirgin bulgu yok. Fakat bu sigaranın size zarar verdiği gerçeğini değiştirmez. Bu filmde hafif bir bronkovasküler belirginlik var, bu hiç ciddi bir şey değil çünkü çok farklı nedenlerden dolayı oluşabilir. Bunu sadece söylemek istedim. Aynı zamanda eğer nefesinizle ilgili bir şikayetiniz varsa hemen bir doktora danışmalısınız bu konular forumlarda çözüm aranacak konular değil. Geçmiş olsun.![]()
Merhaba, ben @Mustafa.Kaan değilim ama size yine de bir şeyler söyleyebilirim. Öncelikle bu film tamamen normal, hiçbir belirgin bulgu yok. Fakat bu sigaranın size zarar verdiği gerçeğini değiştirmez. Bu filmde hafif bir bronkovasküler belirginlik var, bu hiç ciddi bir şey değil çünkü çok farklı nedenlerden dolayı oluşabilir. Bunu sadece söylemek istedim. Aynı zamanda eğer nefesinizle ilgili bir şikayetiniz varsa hemen bir doktora danışmalısınız bu konular forumlarda çözüm aranacak konular değil. Geçmiş olsun.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.