Akciğer filmi nasıl yorumlanır?

PyreaX

Hectopat
31x.png

2 yıldır sigara kullanıyorum, ciğerlerim böyle çıktı. Görünürde ne var?

@Mustafa.Kaan hocam siz bilgilisiniz galiba. Bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben @Mustafa.Kaan değilim ama size yine de bir şeyler söyleyebilirim. Öncelikle bu film tamamen normal, hiçbir belirgin bulgu yok. Fakat bu sigaranın size zarar verdiği gerçeğini değiştirmez. Bu filmde hafif bir bronkovasküler belirginlik var, bu hiç ciddi bir şey değil çünkü çok farklı nedenlerden dolayı oluşabilir. Bunu sadece söylemek istedim. Aynı zamanda eğer nefesinizle ilgili bir şikayetiniz varsa hemen bir doktora danışmalısınız bu konular forumlarda çözüm aranacak konular değil. Geçmiş olsun. ☺️

Merhabalar, ben @Mustafa.Kaan değilim ama size yine de bir şeyler söyleyebilirim. Öncelikle bu film tamamen normal, hiçbir belirgin bulgu yok. Fakat bu sigaranın size zarar verdiği gerçeğini değiştirmez. Bu filmde hafif bir bronkovasküler belirginlik var, bu hiç ciddi bir şey değil çünkü çok farklı nedenlerden dolayı oluşabilir. Bunu sadece söylemek istedim. Aynı zamanda eğer nefesinizle ilgili bir şikayetiniz varsa hemen bir doktora danışmalısınız bu konular forumlarda çözüm aranacak konular değil. Geçmiş olsun. ☺️

Grafi hakkında ben de aynı şeyleri aynı şekilde yazacaktım, ayrıca arkadaşın da dediği gibi burada doktor olarak bile bulunuyor olsak fikir almak dışında sağlıksal bir beklentiniz olmamalı forumlardan. İyi denen kötü kötü denen iyi olabilir kimse de garantisini veremez.

Merhaba, ben @Mustafa.Kaan değilim ama size yine de bir şeyler söyleyebilirim. Öncelikle bu film tamamen normal, hiçbir belirgin bulgu yok. Fakat bu sigaranın size zarar verdiği gerçeğini değiştirmez. Bu filmde hafif bir bronkovasküler belirginlik var, bu hiç ciddi bir şey değil çünkü çok farklı nedenlerden dolayı oluşabilir. Bunu sadece söylemek istedim. Aynı zamanda eğer nefesinizle ilgili bir şikayetiniz varsa hemen bir doktora danışmalısınız bu konular forumlarda çözüm aranacak konular değil. Geçmiş olsun. ☺️

Cevabiniz icin cok teşekkür ederim dun doktor temiz dedi ancak bugün kan testleri icin tekrar gittigimde farkli doktor vardi kan testin guzel ancak cigerlerin berbat dedi biraz korktum açıkçası. Berbatlik bir durun var mi gercekten? 17 yas cigeri gibi degil falan dedi doktor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı