Akdeniz tıp fakültesi vs Ankara tıp fakültesi

Akdeniz üniversitesini boşuna tercih etme özellikle yurtta kalacaksan eve çıkacaksan üniversiteye yakın bir yerde kalmak için aylık minimum 10.000 tl gözden çıkarmalısın masraflarla 15.000 tl rahat bulur. Yurtta kalmak istersen tecrübe edeceğin deneyimler sırasıyla pis odalar, insanlar leş, yemekler rezalet. Üniversite kampüsünde internet çekmiyor. Kütüphane yetersiz kalabalık ve havasız oluyor.
Bu üniversiteye daha çok kürt yobaz insanlar geliyor bunlarla anlaşmakta zorluk çekebilirsin. Büyükşehir değil konyaaltı sahiline gidersin bir kaç kere sıkılırsın, öğrencilerin olduğu kültür mahallesi var sadece, kaleiçi var gezilecek yer orayada bir kaç kere gidersin yine sıkılırsın. Üniversite yakınlarında bir kaç tane AVM var onlarda küçük. Yazları çok sıcak olup, kışları aşırı yağışlıdır. Ben geldiğime pişman oldum ve bu dönem ek madde 1 ile kayıdımı Sivas Cumhuriyet aldırdım. Özetle bir anlık hevese kapılıp ömrünü çürütme Antalya'da.

Son düzenleme:
Akdeniz üniversitesini boşuna tercih etme özellikle yurtta kalacaksan eve çıkacaksan üniversiteye yakın bir yerde kalmak için aylık minimum 10.000 tl gözden çıkarmalısın masraflarla 15.000 tl rahat bulur. Yurtta kalmak istersen tecrübe edeceğin deneyimler sırasıyla pis odalar, insanlar leş, yemekler rezalet. Üniversite kampüsünde internet çekmiyor. Kütüphane yetersiz kalabalık ve havasız oluyor.
Bu üniversiteye daha çok kürt yobaz insanlar geliyor bunlarla anlaşmakta zorluk çekebilirsin. Büyükşehir değil konyaaltı sahiline gidersin bir kaç kere sıkılırsın, öğrencilerin olduğu kültür mahallesi var sadece, kaleiçi var gezilecek yer orayada bir kaç kere gidersin yine sıkılırsın. Üniversite yakınlarında bir kaç tane AVM var onlarda küçük. Yazları çok sıcak olup, kışları aşırı yağışlıdır. Ben geldiğime pişman oldum ve bu dönem ek madde 1 ile kayıdımı Sivas Cumhuriyet aldırdım. Özetle bir anlık hevese kapılıp ömrünü çürütme Antalya'da.
Şehir Ankara'dan pahalı mı hocam bide en azından o kadar sahili var gezilecek güzel mekanlar yok mu ?

Şehir Ankara'dan pahalı mı hocam bide en azından o kadar sahili var gezilecek güzel mekanlar yok mu ?
Ankara'nın durumunu bilmediğim için bir şey diyemiyeceğim. İstanbul'da yaşıyorum burası daha uygun diyebilirim Antalya'ya göre. Güzel mekan olarak normal her yerde karşılaşabileceğiniz kafeler ve restoranlar mevcut zaten oradaki fiyatlar ateş pahası malum konumundan dolayı öğrenci şehri olduğunu sanmıyorum. Takılmak isterseniz çok fazla para gider ha ben orta halli takılayım dersen okumaktan çok hayatta kalmaya çalışırsın. Benim size tavsiyem aile evinden ayrılmayın. Ek olarak şunu ekliyeyim akşamları kampüsün içinde köpekten durulmuyor.

Son düzenleme:
Arkadaşım Ankara'da Tıp okuyor, üstelik şehirdışından okumaya gitti. Aşırı memnun üniversiteden de şehir hayatından da. Sadece soğuk olduğu zaman biraz sıkıntı çekiyormuş ama tek eksisi oymuş ben hiç başka bir şey duymadım ağzından. Eğitim olarak hocalardan çok memnunmuş. Üniversite hayatını aile evinde geçirmek istemiyorsan Antalya da güzel bir seçenek bence. Ben olsam Antalyayı seçerdim, herkesin hayatta gençken büyüdüğü yerden farklı bir yerde geçirmesi gerekiyor bence. Akdeniz Üniversitesi mezunu çok iyi doktorlar tanıdım.

Akdeniz tıp mezunu olarak akdeniz diyorum. Antalya harika bir şehir. Evet yukarıda arkadaşın söylediği gibi çok değişik tipte insanlar var, ama şehir güzel. Pahalı, orası ayrı. Benim zamanımda o kdar değildi.

Akdeniz Üniversitesi'ni boşuna tercih etme özellikle yurtta kalacaksan eve çıkacaksan üniversiteye yakın bir yerde kalmak için aylık minimum 10.000 TL gözden çıkarmalısın masraflarla 15.000 TL rahat bulur. Yurtta kalmak istersen tecrübe edeceğin deneyimler sırasıyla pis odalar, insanlar leş, yemekler rezalet. Üniversite kampüsünde internet çekmiyor. Kütüphane yetersiz kalabalık ve havasız oluyor.
Bu üniversiteye daha çok Kürt yobaz insanlar geliyor bunlarla anlaşmakta zorluk çekebilirsin. Büyükşehir değil konyaaltı sahiline gidersin birkaç kere sıkılırsın, öğrencilerin olduğu kültür mahallesi var sadece, kaleiçi var gezilecek yer orayada birkaç kere gidersin yine sıkılırsın. Üniversite yakınlarında birkaç tane AVM var onlarda küçük. Yazları çok sıcak olup, kışları aşırı yağışlıdır. Ben geldiğime pişman oldum ve bu dönem ek madde 1 ile kayıdımı Sivas cumhuriyet aldırdım. Özetle bir anlık hevese kapılıp ömrünü çürütme Antalya'da.

Ek madde 1 le nasıl geçtiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı