Akdeniz vs Uludağ vs Sakarya Üniversitesi

Slaught

Centipat
Sizce hangi üniversite daha iyidir? Eğitim olanağı ve prestij olarak başka üniversite öneriniz var mı? Bu üniversitelerden hangisini tercih ederdiniz ve eksi ve artı yanları neler olur bunları cevaplarsanız sevinirim herkese iyi Sosyaller.

Hocam hangi bölüm ona göre değişir. Akdeniz antalyada değilseniz konaklama pahalı olur kyk çıkma garantisi yok. Ama yeri konumu için çok güzel diğerlerini bilmiyorum ama eğitim seviyesi eşitse istediğiniz bölümde Antalya şehrini tercih ederdim.

3nün arasında urap ve dünya sıralamsına göre en iyisi Akdeniz Üniversitesi.
Hocalarım öncellikle teşekkürler , Ekonometri veya Ekonomi ve Finans okumayı düşünüyorum iibf de yani bölümüm akdeniz üniversitesi anneminde okuduğu üniversite kendiside öneriyor fakat benim pek bilgim yok teşekkürler bilgilendirmeniz için.

Rica ederim hocam Hayırlısı Olsun şimdiden.

Merhaba @Slaught. Akdeniz Üniversitesi Ekonomi ve Finans bölümü Serik İşletme Fakültesinde bulunuyor diye biliyorum yani Merkez Kampüsün dışında bulunuyor. Üniversitenin yanı sıra bölümlerin bulunduğu Fakülte veya Yüksekokulun konumuna da bakmanızı önerebilirim.

Akdeniz yazarsam ekonometri yazarım zaten bunu görmüştüm yine de beni düşünüp bilgilendirdiğin için çok teşekkürler <3

Akdeniz Üniversitesi yazarsam Ekonometri yazarım. Zaten bunu görmüştüm yine de beni düşünüp bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. <3
Rica ederim.
Ekonometri bölümü bazında Akdeniz Üniversitesi > Bursa Uludağ Üniversitesi > Sakarya Üniversitesi şeklinde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…