Akdeniz vs Uludağ vs Sakarya Üniversitesi

Hocam bu bölümü okuyacağım diyorsanız illaki mezuna kalmaya çok da gerek yok Akdeniz fena değildir. Ama asıl isteğiniz başka bölümlerse mezuna kalın bence.

Düz ekonomi istiyordum ama bölüm bazında ekonometri daha detaylı geldiği için buranında iyi bir bölüm olabileceğini düşündüm işsiz kalma konusundada Excel ve çeşitli uygulamalarda kendimi geliştirerek bunun önüne geçebileceğimi düşünüyorum. Yurt dışı ile alakalı yarın bir görüşmem olacak oradan aldığım fikirlerle belki bu Türkiye'de okuma durumumda değişebilir. O sebeple biraz muamma diyebilirim şu anki durumlarım fakat bunlar olmadığı tercihim kesin tutar ama tutmadığı takdirde mezuna kalırım zorunlu, eğer bu okullara kötü değil diyorsanız mezuna kalmam şahsen fakat dediğim gibi sıralamalar da değişebilir.

Düz ekonomi istiyordum ama bölüm bazında ekonometri daha detaylı geldiği için buranında iyi bir bölüm olabileceğini düşündüm işsiz kalma konusundada Excel ve çeşitli uygulamalarda kendimi geliştirerek bunun önüne geçebileceğimi düşünüyorum. Yurt dışı ile alakalı yarın bir görüşmem olacak oradan aldığım fikirlerle belki bu Türkiye'de okuma durumumda değişebilir. O sebeple biraz muamma diyebilirim şu anki durumlarım fakat bunlar olmadığı tercihim kesin tutar ama tutmadığı takdirde mezuna kalırım zorunlu, eğer bu okullara kötü değil diyorsanız mezuna kalmam şahsen fakat dediğim gibi sıralamalar da değişebilir.
Hocam dediğim gibi akdeniz iyidir. Şahsen sadece akdeniz yazardım tutmazsa da mezuna kalıp çok daha iyi üniversitelere denerdim şansımı.

Bir tık konu dışı olacak ama bir şey sormak ıstıyorum bende akndeız hemsırelıgı ıstıyorum 6 senedır 120k ıle 130k arasında almıs bu sene 111k ıle kesın girer mıyım sizce.

Ben de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için Akdeniz Üniversitesi, Ege Üniversitesi, ve Anadolu Üniversitesi arasında kaldım.
Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi diğer ikisine göre daha iyidir ama Eşit Ağırlık 220.000 sıralamanız ile oranın gelme ihtimali düşük görünüyor.

4 yıllık bölümler tutarken Ege Üniversitesinde olduğu için 2 yıllık İşletme Yönetimi okunur mu sizce?
Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu 2 yıllık İşletme Yönetimi ile Dikey Geçiş Sınavında Ege Üniversitesi İşletme, Marmara Üniversitesi İşletme, ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümü gibi daha yüksek puanlı yerleri kazanma ihtimalinizi daha yüksek görüyorsanız yazılabilir ama Akdeniz Üniversitesi veya Anadolu Üniversitesinde okurken Sınavsız İkinci Üniversite ile Açık Öğretim 2 yıllık İşletme Yönetimi bölümünü de okuyabiliyorsunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı