Akdeniz vs Uludağ vs Sakarya Üniversitesi

@Booh of Wooh hocam selamlar, sizce bu seçeneklerin arasında Çukurova Üniversitesi (İngilizce) Ekonometri okumak nasıl bir fikir olur?
Merhaba. Bence fena sayılmaz. Bursa Uludağ Üniversitesi Ekonometri bölümüne bir tık geride, Sakarya Üniversitesi Ekonometri bölümüne göre bir tık ileride görünüyor diye düşünüyorum.

Merhaba. Bence fena sayılmaz. Bursa Uludağ Üniversitesi ekonometri bölümüne bir tık geride, Sakarya Üniversitesi ekonometri bölümüne göre bir tık ileride görünüyor diye düşünüyorum.

Hocam Türkiye'de tek İngilizce ekonometri bölümü çukurovada gözüküyor o yüzden biraz ilgimi çekti araştırdığımdada herkes Akdeniz'in eğitimi daha iyidir bu dediklerine göre diyor fakat kafam allak bullak oldu aydıntlatırsanız sevinirim. Seçenekler benzer olunca insanın kafası karışıyor maalesef...

Çukurova Üniversitesi (İngilizce) Ekonometri bölümünün eğitim kalitesi hakkında pek bilgim yok ama konum olarak Akdeniz Üniversitesi ile Bursa Uludağ Üniversitesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…