Akıcı oyun önerisi

• Konuyu başlatan Rhine
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 195

Rhine

Hectopat
Daha fazla  
Günde oyun oynamak için 8 10 saatlik zamanım var üniversite öğrencisiyim ve birkaç oynamaya erindiğim oyunlar arasında karar veremiyorum ben şahsi olarak bir oyuna girmekte çok zorlanıyorum çok çabuk sıkılıyorum ama oyunun ilk 1 saati beni içine çektiğinde o dakikadan itibaren aralıksız günlük 8 10 saat oynamadan kalkmıyorum bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.
(Sevdiğim oyunlar: Gowragnarok, Expedition 33, Elden Ring, Persona 3, hollow Knight serisi, Last of Us serisi, Stardew Valley)
Oynamak istediğim oyunlar.
1. Baldur's Gate 3
2. Cyberpunk 2077 (replay olacak 3 sene önce oynayıp bitirmiştim hiçbir şey hatırlamıyorum oyunla ilgili)
3. The Alters.
4. Path of Exile 2

İlla bunlar olmasına gerek yok genel olarak oyun önerirseniz sevinirim.

Günde oyun oynamak için 8 10 saatlik zamanım var üniversite öğrencisiyim ve birkaç oynamaya erindiğim oyunlar arasında karar veremiyorum ben şahsi olarak bir oyuna girmekte çok zorlanıyorum çok çabuk sıkılıyorum ama oyunun ilk 1 saati beni içine çektiğinde o dakikadan itibaren aralıksız günlük 8 10 saat oynamadan kalkmıyorum bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.
(Sevdiğim oyunlar: Gowragnarok, Expedition 33, Elden Ring, Persona 3, hollow Knight serisi, Last of Us serisi, Stardew Valley)
1. Baldur's Gate 3
2. Cyberpunk 2077 (replay olacak 3 sene önce oynayıp bitirmiştim hiçbir şey hatırlamıyorum oyunla ilgili)
3. The Alters.
4. Path of Exile 2

Metro serisine bir şans verin derim.

1. Baldur's Gate 3
3. The Alters.
4. Path of Exile 2

Hocam Cyberpunk'ın ilk başlarında ben şahsen sıkılmıştım ama kişiden kişiye değişir size önerim Ghost of Tsushima olur ilk saatlerde "yavaş" gelebilir ama sonradan açılıyor mükemmel bir oyun yavaşca oynarsanız 20-30 saat arasında bitirebilirsiniz Baldur's Gate 3'te kesinlikle öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı