Akıllı ampul önerisi

Ahmet1442

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 - RYZEN 5 5500 -16GB RAM - 512GB SSD
Küçük bir odam var ve Wi-Fi ampul almak istiyorum çünkü normal ampullerin parlakliklari fazla geliyor. Parlaklık ayarı olan bir ampul arıyorum. Ama şimdiki ampuller genelde 1 yıl çalıştığından kaliteli bir şey istiyorum. Onerebileleceginiz bir model var mıdır? Ben bu modeli begendim ancak Bluetooth ile çalışıyormuş bir sorun olur mu?

Xiaomi'nin Mi Smart Bulb'ları vardı en son. Hala satılıyorsa onlara bakabilirsiniz. Uygulama üzerinden parlaklık ayarı, kapanma süresi ve rengi gibi bir çok şey değişebiliyor.

Küçük bir odam var ve Wi-Fi ampul almak istiyorum çünkü normal ampullerin parlakliklari fazla geliyor. Parlaklık ayarı olan bir ampul arıyorum. Ama şimdiki ampuller genelde 1 yıl çalıştığından kaliteli bir şey istiyorum. Onerebileleceginiz bir model var mıdır? Ben bu modeli begendim ancak Bluetooth ile çalışıyormuş bir sorun olur mu?
Uzun süredir (yanlış hatırlamıyorsam en az 2.5 yıl) TP-Link Tapo L530 kullanıyorum. İki modu var: RGB ve beyaz ışık. RGB'de zaten rengi ayarlanıyor, beyaz ışıkta da ışık sıcaklığını (mavi-beyaz-sarı aralığı) ayarlayabiliyorsunuz. İki durumda da parlaklığı ayarlanıyor. Eğer RGB ya da renk sıcaklığı gibi şeylere ihtiyacınız yoksa sadece parlaklık ayarı olan modeli L510, RGB olmayıp parlaklık ve sıcaklık olan L520 var. Bağlantı konusunda da, Tapo'nun ağına bağlanıyor. Uzaktan kontrol mümkün. Kendi uygulaması var, çok efsane bir platform değil ama işi rahat görüyor en azından. Ben şahsen ayrı akıllı ev ağı kullandığım için uygulaması konusunda derin bir yorum yapamayacağım ama şu ana kadar hiçbir şekilde gecikme vb. sorun yaşamadım. Butona bastığım anda tepki veriyor. Benim 3.5m x 2.5m odama ilk taktığımda yüksek Watt'lı bir ampulden geçtiğim için biraz loş gibi hissettirdi ama zamanla alıştım, siz zaten böyle bir sorun yaşamazsınız. Şu anda fiyat konusunda nasıl bilmiyorum ama aldığım zaman ortalama bir etiketi vardı.

Meraklısı için entegrasyonlar:
Resmi olarak sadece Google Home, Smart Things ve Alexa var. Home Assistant için de yüklü gelen TP-Link entegrasyonu tam olarak iyi değil, HACS ile custom component öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı