2. Philips RGB LED yerine Yeelight Akıllı Işık Şeridi | Gearbest Türkiye bu LED'i alsam sorun çıkar mı (Bunu soruyorum çünkü bunları kendi uygulaması üzerinden değil her şey birbiriyle bağlantılı olsun diye SmartThing uygulaması üzerinden kontrol edeceğim. acaba uygulama bu ürünleri destekliyor mu?
3. Odamda otomatik panjür var. Acaba bunu da SmartThing uygulaması üzerinden kontrol edebilir miyim?
Tamamen sizin keyfiniz olsa da yorum yapmak istedim. Odamı aynı şekilde akıllandırdım ancak Smartthings istemeniz açıkçası bana sıradan geldi yani ne biliyim telefondan kontrol etmek yerine alexa alıp her şeyi sesle kontrol etmek ayrıca gerekince de telefondan kontrol etmek daha iyi bence.
Tamamen sizin keyfiniz olsa da yorum yapmak istedim. Odamı aynı şekilde akıllandırdım ancak Smartthings istemeniz açıkçası bana sıradan geldi yani ne biliyim telefondan kontrol etmek yerine alexa alıp her şeyi sesle kontrol etmek ayrıca gerekince de telefondan kontrol etmek daha iyi bence.
Açıkçası Alexa kullandığım için efektif yorum yapabileceğimi düşünmüyorum ama alexa'nın görüntüsü ve spotify'dan doğrudan müzik çalması hoşuma gittiği için alexa tercih ettim.
IKEA'nın akıllı aydınlatma ürünleri ile uzaktan kumandayla birçok LED ampulü yönetin, ister ışık yoğunluğunu ayarlayın, ister kurduğunuz saatte açıp kapatın!
www.ikea.com.tr
Ben home mini ile suan tum evin isiklarini kontrol ediyorum. Birde akilli priz var. Onlada vantilator kontrol ediliyor. Brodlink cihaziylada sesle tv ac-kapa yapiyorum.