Mevcut evde E.C.a. Var. Suyu bir soğuk bir sıcak verip beni kanser ediyor. Tövbeliyim, yeni evime sokmam.
Bu şekilde işi daha ucuza halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Biraz zorlarsanız kendiniz bile IoT proje yapabilirsiniz. Bunda da kullanılacak malzemenin kalitesi falan iyi olmalı güvenlik için.Bunun yerine IoT destekli termostatları düşünür müsünüz?
Mevcut evde E.C.A. Var. Suyu bir soğuk bir sıcak verip beni kanser ediyor. Tövbeliyim, yeni evime sokmam.
Hmm.
Düşünebilirim belki bunu ama bilemiyorum. Viessmann beklentilerimi karşılamazsa belki.
- Akıllı oda termostatı vasıtasıyla iOS ve Android uygulamaları ile internet üzerinden kontrol
Biraz daha araştırdım ve şu ürünleri buldum:
- Worcester Bosch 4000 > Ülkemizde satılmıyor maalesef.
- Viessmann Vitodens 050-W
Buderus var galiba biz 2 ay önce takdırdık adam bir aparat varmış onu duvara monteliyormuşuz ve telefondan kontrol edebiliyormuşuz. Biz almadık ama bulabilrsem atarım buraya.
Confeo modeli var. Daha önce başka arızalardan teknik servsi geldi ama bu sorun sanırım hala devam diyor.Hocam bizde de E.C.A. var öyle bir sıkıntı yok hangi modelinden var? Veya teknik servis çağırdınız mı hiç?
Buderus var galiba biz 2 ay önce takdırdık adam bir aparat varmış onu duvara monteliyormuşuz ve telefondan kontrol edebiliyormuşuz. Biz almadık ama bulabilrsem atarım buraya.
Akıllı oda termostatı hocam onlar zaten.
Confeo modeli var. Daha önce başka arızalardan teknik servsi geldi ama bu sorun sanırım hala devam diyor.
Viessmann'ın uygulamaları ocak ayında güncellenmiş ve yüksek puan almış. Güven verdi açıkçası.
ViCare - Apps on Google Play
ViCare - the best way to connect to your Viessmann heating system.play.google.com
ViCare
ViCare - the best way to connect to your Viessmann heating system. New possibilities to control your heating system via the internet offers the ViCare app. With the simple graphical user interface of ViCare, the operation of the heating system is very intuitive. Feel secure Warmth and reassur…apps.apple.com
E.C.a.'ya bakalım bir de.