Akıllı IoT Kombi Önerisi

Mevcut evde E.C.a. Var. Suyu bir soğuk bir sıcak verip beni kanser ediyor. Tövbeliyim, yeni evime sokmam.

Hocam bizde de E.C.A. var öyle bir sıkıntı yok hangi modelinden var? Veya teknik servis çağırdınız mı hiç?

Buderus var galiba biz 2 ay önce takdırdık adam bir aparat varmış onu duvara monteliyormuşuz ve telefondan kontrol edebiliyormuşuz. Biz almadık ama bulabilrsem atarım buraya.

Buderus var galiba biz 2 ay önce takdırdık adam bir aparat varmış onu duvara monteliyormuşuz ve telefondan kontrol edebiliyormuşuz. Biz almadık ama bulabilrsem atarım buraya.

Akıllı oda termostatı hocam onlar zaten.

Viessmann'ın uygulamaları Ocak ayında güncellenmiş ve yüksek puan almış. Güven verdi açıkçası.

E.C.A.'ya bakalım bir de.

Confeo modeli var. Daha önce başka arızalardan teknik servsi geldi ama bu sorun sanırım hala devam diyor.

Bizde içindeki motoru yanlış taktıkları için o sıkıntı vardı, servis gelip düzelttiğinde o sıkıntı düzelmişti. Belki sizde de aynı neden olabilir?

Ben doğrudan akıllı modelini kullanmıyorum, başka bir viesssman modelini kullanıyorum ve bana ısınma veya sıcak su konusunda problem yaratmadı. Kombi alındıktan sonra markayı araştırınca gördüm böyle modelleri olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…