Akıllı kalem RAM olarak kullanılır mı?

Merhaba arkadaşlar elimde böyle bir kalem var. Bozuldu ve anakartını aldım. İçinde 4 GB yer var, bunu RAM olarak kullansam bir şey olur mu? Kalemin ışık okuyucu gözü vb. şeyleri olmadığı için gücü verecek bir şey yok, o yüzden güç verdiği yerler ısınıyor. Bu uzun süre kullanınca daha çok ısınıyor. Isınmaması için ışık vb bir şey bağlarım ama o 4 GB olan yeri RAM olarak kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
USB'ler RAM olarak kullanılmıyor. Sanal bellek olarak işlem görebiliyor ki pek bir faydası yok. Bundan da pek farkı yok.

Ben kullandım ve çok faydasını gördüm PC'min RAM'i düşük olduğu için bende bayağı fark ediyor.
Adminler konuyu kapatır mısınız?

Ben kullandım ve çok faydasını gördüm PC'min RAM'i düşük olduğu için bende bayağı fark ediyor.

O kadar teknik bilginiz var ise kendiniz de çıkarım yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Bana USB'yi RAM olarak kullanma olayı mantıklı gelmedi, sanal bellek olur ancak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı