Merhaba, akıllı priz önerisi istiyorum. Türkiye uyumlu olsun, olabilirse enerji tüketim grafiğini falan göstersin, Google Home ile çalışsın, olabilirse homekit ve smartthings de olsun. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
TP-Link Tapo P100 Akıllı Mini Wi-Fi Soketi kullanıyorum gayet memnunum.TP-Link Tapo P100 Akıllı Mini Wi-Fi Soketi
TP-Link Tapo P100 Akıllı Mini Wi-Fi Soketi en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Ağ & Modem ürünü A101'de!www.a101.com.tr
AS810EU Akıllı Wifi Priz Uzaktan Kontrol Tuya App Destekli Fiyatları ve Özellikleri
AS810EU Akıllı Wifi Priz Uzaktan Kontrol Tuya App Destekli en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
![]()
S-LINK Swapp Wifi Tuya Destekli SL-01 16 Amper Akıllı Priz Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
S-LINK Swapp Wifi Tuya Destekli SL-01 16 Amper Akıllı Priz Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazwww.mediamarkt.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.