mcqueennn95
Decapat
Dijital saat kullanıyorumNormalde saat kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne tip saatler tercih ediyorsunuz?
HahhahaTelefon varken gereksiz buluyorum. Casio F91W kullanıyorum. Ve tavsiye de ederim![]()
HahhahaTelefon varken gereksiz buluyorum. Casio F91W kullanıyorum. Ve tavsiye de ederim![]()
TeşekkürlerBazı saatlerde kendi içinde yüklü Android bulunuyor aynı bir telefon gibi kullanılabiliyor. Kameralı olanlarda mevcut, artık gizli çekim mi yaparsınız orasını bilmem. Bence alınır bu tarz bir saatse sadece normal bir telefona göre ekranı bayağı küçük kalıyor.
Telefon varken gereksiz buluyorum. Casio F91W kullanıyorum. Ve tavsiye de ederim![]()
Hahhaha
Bazı saatlerde kendi içinde yüklü Android bulunuyor aynı bir telefon gibi kullanılabiliyor. Kameralı olanlarda mevcut, artık gizli çekim mi yaparsınız orasını bilmem. Bence alınır bu tarz bir saatse sadece normal bir telefona göre ekranı bayağı küçük kalıyor.
Teşekkürler
Ben şahsen gereksiz buluyorum. Normal bir saat yani sadece saat göstermesi benim için yeterli. Ama param var ve hoşuma gider ekstra özelliklerini kullanırım dersen o zaman alınır. Zaten bunun için kullanılıyor. Ama telefon varken bana akıllı saat birçok konuda gereksiz geliyor.
Teşekkürler
Telefon varken gereksiz buluyorum. Casio F91W kullanıyorum. Ve tavsiye de ederim![]()
Hahhaha
Bazı saatlerde kendi içinde yüklü Android bulunuyor aynı bir telefon gibi kullanılabiliyor. Kameralı olanlarda mevcut, artık gizli çekim mi yaparsınız orasını bilmem. Bence alınır bu tarz bir saatse sadece normal bir telefona göre ekranı bayağı küçük kalıyor.
Teşekkürler
Ben şahsen gereksiz buluyorum. Normal bir saat yani sadece saat göstermesi benim için yeterli. Ama param var ve hoşuma gider ekstra özelliklerini kullanırım dersen o zaman alınır. Zaten bunun için kullanılıyor. Ama telefon varken bana akıllı saat birçok konuda gereksiz geliyor.
Teşekkürler
Doģru evet teşekkürlerTakacağın şüpheli gibi bence paranı israf etme.
Hahhaha
Teşekkürler
Teşekkürler
DTakacağın şüpheli gibi bence paranı israf etme.
Anladım teşekkürlerAnalog saat hayranı ve koleksiyoneri olana kadar evet önce alınmaz diyordum. Sonra gidip kendime bir Apple watch aldım. Şu anda kolumdan çıkartmıyorum. Bu saatleri sadece adım sayar olarak gören kişilere cevap olarak bir şeyler yazayım.
Bu saat 2 senede
- Bir kalp krizi geçirme olasılığımı belirleyip anlık tedbir almamı sağladı,
- Yürüme açımdaki bozulmayı önceden belirlemişti, önemsememiştim. Şu anda 6 aydır ayak tabanımdaki bir kastan tedavi oluyorum. Uyarı ilk geldiğinde önemseyip doktora gitseydim küçük bir operasyon ile 1 aylık tedavi sonrası kurtulacaktım.
- Uzun süre işe daldığımda ayağa kalkmam gerektiğini hatırlatıyor. Hala saati takmadığım günlerde 8-9 saat kalkmadan çalıştığım olur ve o günler çok kötü biter.
- En önemlisi, telefon ulaşamadığım bir yerdeyse ve o anda telefon çalıyorsa saatin üzerinden yanıt veririm.
Olay sizin nasıl kullanacağınız, ihtiyaçlarınız. Evet sadece adım saysın istiyorsanız gereksiz. Ama aktif kullanacaksanız çok verimli bir eklentiye dönüşüyor.
Hahhaha
Teşekkürler
Teşekkürler
DTakacağın şüpheli gibi bence paranı israf etme.
Analog saat hayranı ve koleksiyoneri olana kadar evet önce alınmaz diyordum. Sonra gidip kendime bir Apple watch aldım. Şu anda kolumdan çıkartmıyorum. Bu saatleri sadece adım sayar olarak gören kişilere cevap olarak bir şeyler yazayım.
Bu saat 2 senede
- Bir kalp krizi geçirme olasılığımı belirleyip anlık tedbir almamı sağladı,
- Yürüme açımdaki bozulmayı önceden belirlemişti, önemsememiştim. Şu anda 6 aydır ayak tabanımdaki bir kastan tedavi oluyorum. Uyarı ilk geldiğinde önemseyip doktora gitseydim küçük bir operasyon ile 1 aylık tedavi sonrası kurtulacaktım.
- Uzun süre işe daldığımda ayağa kalkmam gerektiğini hatırlatıyor. Hala saati takmadığım günlerde 8-9 saat kalkmadan çalıştığım olur ve o günler çok kötü biter.
- En önemlisi, telefon ulaşamadığım bir yerdeyse ve o anda telefon çalıyorsa saatin üzerinden yanıt veririm.
Olay sizin nasıl kullanacağınız, ihtiyaçlarınız. Evet sadece adım saysın istiyorsanız gereksiz. Ama aktif kullanacaksanız çok verimli bir eklentiye dönüşüyor.
Doģru evet teşekkürlerTakacağın şüpheli gibi bence paranı israf etme.
Anladım teşekkürler