Akıllı saat alırken Huawei mi yoksa Samsung mu tercih edilmeli?

bjkworld26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
Arkadaşlar, Huawei markasının saatleri mi yoksa Samsung Watch 6 Classic 47mm olan saat mi daha iyi? Akıllı saat almak istiyorum ama kararsızım. Telefonum S23 Ultra.

Arkadaşlar, Huawei markasının saatleri mi yoksa Samsung Watch 6 Classic 47mm olan saat mi daha iyi? Akıllı saat almak istiyorum ama kararsızım. Telefonum S23 Ultra.

Şarj süresi önemliyse Huawei. Daha fazla özellik olsun ama şarjı 2-3 gün de olsa yeter diyorsanız Samsung daha iyi olabilir.

S23 Ultra için bence en ideali Samsung olur, tek dezavantajı 1,5-2 günde bir şarj etmeniz gerekiyor o kadar. Özellik bakımından Samsung biraz daha üstün.

Medimarkt ta Watch 6 classic 47mm gümüş modeline baktım. Bayağı şık duruyor siyaha göre. Cevirme zimbirtisida hosuma gitti. Tek sıkıntı şarj suresi.

Medimarkt ta Watch 6 classic 47mm gümüş modeline baktım. Bayağı şık duruyor siyaha göre. Cevirme zimbirtisida hosuma gitti. Tek sıkıntı şarj suresi.

Huawei saatlerin 14 gün şarj süresi cidden cezbedici. Siz akıllı saatten beklentinizin ne olduğunu netleştirin. Eğer her ikisi de sizin özellikler anlamında beklentinizi karşılıyorsa Huawei'yi seçin.

Samsung'da olup Huawei'de olmayan bir özellik varsa ve sizin için olmazsa olmaz ise o zaman Samsung alıp geçin.

Ben Huawei GT3 Elite aldım, şarjı ve duruşu yeter😍
Tabii zevk meselesi ama Huawei bana göre klasik saat gibi duruyor ama akıllı saat, çok şık beğenerek kullanıyorum öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı