Akıllı bileklik de mantıklı olabilir.Sizce akıllı saat almaya değer mi? Galaxy Watch 4 düşünüyorum. Spor yapıyorum. Kullanışlı mı, ne gibi artıları var?
Mi Band 6 kullanıyorum ben de. Gayet kullanışlı.Zamanında Mi Band 4'ün spor için çok fazla yararlı etkisini gördüm. Ama akıllı saatler hakkında pek bir şey söyleyemem. Almayı planlıyorsanız ilk önce bileklik alın. Daha sonra saate geçersiniz.
Zamanında Mi Band 4'ün spor için çok fazla yararlı etkisini gördüm. Ama akıllı saatler hakkında pek bir şey söyleyemem. Almayı planlıyorsanız ilk önce bileklik alın. Daha sonra saate geçersiniz.
Yıllar önce Mi Band 2 kullanmıştım ama beni çok tatmin etmedi. Saati gösteriyor, nabız ölçüyor, başka pek bir yararını göremedim.Akıllı saat kullanışlı da günümüzdeki fiyatlara alınmaz. Bileklik alın bence.
Yıllar önce Mi Band 2 kullanmıştım ama beni çok tatmin etmedi. Saati gösteriyor, nabız ölçüyor, başka pek bir yararını göremedim.
Yıllar önce Mi Band 2 kullanmıştım ama beni çok tatmin etmedi. Saati gösteriyor, nabız ölçüyor, başka pek bir yararını göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.