Akıllı saat önerisi

Makaleler
1
Yer
kocaeli, derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram.
İyi sosyaller.
Ben öğrenciyim ve okuldayken yanımda telefonum olmadan SIM kart takabileceğim, Play Store kullanabileceğim bir akıllı saat almak istiyorum finans için. Kafamda belirli bir bütçe yok.
Fiyat aralığı ne kadar bu saatler için?

Son düzenleyen: Moderatör:
SIM kart işi biraz sıkıntı. Çok fazla güç tükettiği ve konforlu konuşma yapılamadığı için bilindik firmalar SIM destekli saat üretmiyor.

DZ09 kullanmıştım, Çin malı saatler çok leş oluyor. Onlara da yönelmeyin derim.

Kaliteli saatler 3-4 binden 20 bine kadar gidiyor. Hatta garmin saatler 30k civarı. Huawei ve Samsung modellerini inceleyebilirsiniz. GT3 beğeniliyor.

SIM kart takabileceğim, Play Store kullanabileceğim.

Play Store kullanmak için Google Wear OS akıllı saat kullanmanız gerek ama bilindik SIM kartlı popüler modeller sanırım yok. WearOS isterseniz, size önerim Galaxy Watch 4 ve üstü modellerdir. E-sim veya telefon üzerinden hatta bağlanabiliyor.
WearOS yerine kendi uygulama mağazasını kullanan ZeppOS kullanan Amazfit serisi saatler favorilerim, tasarım, yazılım, işlevsellik ve batarya ömrü açısından her yönden cok iyiler.

Bende eskiden @Emrecngz hocamın kullandığı DZ09 saatten almıştım, hat falan takılıyordu fiyatina göre bayağı işlevseldi google hizmetleri dışında Android saatleri aratmıyordu fakat ekran, malzeme ve batarya kalitesi konusunda berbattı.

SIM kart işi biraz sıkıntı. Çok fazla güç tükettiği ve konforlu konuşma yapılamadığı için bilindik firmalar SIM destekli saat üretmiyor.

DZ09 kullanmıştım, Çin malı saatler çok leş oluyor. Onlara da yönelmeyin derim.

Kaliteli saatler 3-4 binden 20 bine kadar gidiyor. Hatta garmin saatler 30k civarı. Huawei ve Samsung modellerini inceleyebilirsiniz. GT3 beğeniliyor.

GT3 dediğiniz de platform üzerinden istediğim şeyi kurabiliyor muyum? Sanırım o modeli babam kullanıyordu ama sanki cep telefonu kullanır gibi uygulama yüklenmiyor. Saatten telefon görüşmesi yapmak önemli değil benim için.

Sanırım o modeli babam kullanıyordu ama sanki cep telefonu kullanır gibi uygulama yüklenmiyor.

Telefon üzerinden saate uygulama yükleyebilirsiniz. ZeppOS kullanan saatlerde ise saat üzerinden bazı uygulamaları yükleyebilirsiniz, mağazadaki tüm uygulamalara telefondan erisilebiliyor ve saate yüklenebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı