Akıllı saat önerisi

Mr.Doop

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Android kullanıcısıyım. Telefonum Samsung.
Akıllı saat almayı planlıyorum. 2 saat arasında kararsız kaldım.
-Samsung Galaxy Watch 6 classic 47mm.
-Huawei Watch GT4 46 mm.
Bu saatleri kullananlar + ve - lerinden bahsedebilir mi?

Samsung Galaxy Watch 6 4mm kullanıyorum yeni aldım 1 ay olmamıştır.
Saatten memnunum uyku takibi, gibi olayları var çok kullanmasam da kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Bir de saati de Samsung alın bana kalırsa daha düzgün çalışıyor.
Eksisine gelirsek 2 gün gidiyor sarjı belki 47mmlik ve classic model de daha fazla gidiyor olabilir.
Onun dışında bir eksi göremedim.
Bir de YouTube short izleniyor 😁.

Watch 6 artıları: kalp ritmi tansiyon oksijen stres vs. özellikleri var benim işime yarayan çeşitli spor modları var sporla ilgileniyorsanız çok kullanışlı. Play store'u var telefon gibi hissettiriyor bazen. Harici kadran indirebilenisiniz. Eksisi şarj fena hızlı gidiyor ama 1-1.30 saatte fulleniyor.

Watch 6 artıları: Kalp ritmi tansiyon oksijen stres vs. özellikleri var benim işime yarayan çeşitli spor modları var sporla ilgileniyorsanız çok kullanışlı. Play Store'u var telefon gibi hissettiriyor bazen. Harici kadran indirebilenisiniz. Eksisi şarj fena hızlı gidiyor ama 1-1.30 saatte fulleniyor.

Hızlı şarj olmasa çok kullanışsız olur oradan kurtarıyor.

@cyberrr Aynen öyle daha kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu. 3. günde saati açamadım bozuldu sandım. Samsung 'un bu kadar şarjı hızlı gitmez sanıyordum. Ama dediğiniz gibi hızlı oluyor kurtarıyor.😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı