Akıllı saat önerisi

Xiaomi Watch 2 veya Huawei GT4 olabilir bu arada bileklik düşünür müsünüz hocam dediğiniz kriterleri bileklikler dahi karşılayabiliyor çünkü.

Yok saat tarzı seviyorum bileklik tercihim değil.

Hocam belirttiğiniz özelliklerin üzerine bir şey yapmayacaksanız Huawei GT4 GT5 serilerine bakın, çünkü Apple Watch'ın kullanım süresi taş çatlasın 2 saat, ben şu anki Honor Magicwatch 2 (Huawei Watch GT 2 ile tamamen aynı) saatimi yaklaşık 2 hafta kadar kullanıyorum tek şarjla. Dediğim gibi iPhone X ile kullandım ve hiçbir sıkıntı yok. iPhone kısmında sanırım sadece saatin arkaplanına istediğiniz resmi koyma olayını desteklemiyordu, onu da saati bir kes Android telefona bağlayıp arkaplana istediğim resmi koyup sonra kendi telefonuma geri bağlayarak çözmüştüm.

Hocam belirttiğiniz özelliklerin üzerine bir şey yapmayacaksanız Huawei GT4 GT5 serilerine bakın, çünkü Apple Watch'ın kullanım süresi taş çatlasın 2 saat, ben şu anki Honor magicwatch 2 (Huawei Watch GT 2 ile tamamen aynı) saatimi yaklaşık 2 hafta kadar kullanıyorum tek şarjla. Dediğim gibi iPhone X ile kullandım ve hiçbir sıkıntı yok. iPhone kısmında sanırım sadece saatin arkaplanına istediğiniz resmi koyma olayını desteklemiyordu, onu da saati bir kes Android telefona bağlayıp arkaplana istediğim resmi koyup sonra kendi telefonuma geri bağlayarak çözmüştüm.

Önerileriniz için teşekkür ederim biraz araştırmada yaptım sonuç olarak Huawei Watch GT5 41mm - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün hem ekran olarak idael hem de iOS kısmında destek alıyor yüksek ihtimal bunu alacağım ancak satış yapan kişi ttec marka bir saat gösterdi tasarım olarak Samsung gibi tek farkı markası birkaç özellik dışında sıkıntı yaşatmaz dedi bilgisi olan var mı?

Önerileriniz için teşekkür ederim biraz araştırmada yaptım sonuç olarak Huawei Watch GT5 41mm - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün hem ekran olarak idael hem de iOS kısmında destek alıyor yüksek ihtimal bunu alacağım ancak satış yapan kişi ttec marka bir saat gösterdi tasarım olarak Samsung gibi tek farkı markası birkaç özellik dışında sıkıntı yaşatmaz dedi bilgisi olan var mı?
Akıllı saat konusunda büyük markalardan dışarıya çıkmak bence çok mantıklı değil. Özellikle Huawei kesinlikle 1. sıradaki önerimdir, yıllar önce aldığım 2019 üretim akıllı saatim hâlâ 10 numara çalışıyor. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı