Akıllı saat önerisi

Aklımda Huawei Watch GT4 ve Watch fit 3 var sizce hangisi alınır sizin öneriniz nedir? Ayrıca Samsung Galaxy Watch 6 da çok öneriliyor.
Watch 6 bence, Huawei de üzmez yine de. Safir çizilmez cam, 2000 nit,EKG + Tansiyon(Samsung telefonlara özel ama APK ile çözümü var diye biliyorum) özellikleri var ekstra. Ayrıca pil ömrünü dert etme bende çok takılıyordum ama alınca aslında sorun çıkarmadığını fark ettim güncelleme ile pil ömrü neredeyse 2 kat arttı zaten.

Watch 6 bence, Huawei de üzmez yine de. Safir çizilmez cam, 2000 nit, EKG + tansiyon(Samsung telefonlara özel ama APK ile çözümü var diye biliyorum) özellikleri var ekstra. Ayrıca pil ömrünü dert etme bende çok takılıyordum ama alınca aslında sorun çıkarmadığını fark ettim güncelleme ile pil ömrü neredeyse 2 kat arttı zaten.

iPhone kullanıyorum o yüzden Watch 6 alamıyorum maalesef. Benim de aklıma en çok yatan Watch 6ydı fakat telefonumla uyumlu değilmiş şimdi GT4 ile GT5 arasındayım, aralarındaki farka değer mi acaba?

@Ryan Goslingk yok epil veç ile aypon on altı poro meks kardeşim.

Dünyanın değil evrenin en iyileri.

Çok boş yaptın be parası olana en iyi seçenekler bunlar ama normal kazançlı birinin bunu almasına gerek yok diyebilirsin burada saçma sapan komiklik yapmaya çalışmak yerine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı