Akıllı saat önerisi

podepode

Femtopat
Samsung Galaxy Watch FE sadece kolda saat olsun ve biraz da pratik kullanım için iyi midir?
Samsung telefonum var bu yüzden aynı marka saat almayı düşünüyorum bütçe olarak Watch 7 fiyatlarına da çıkabilirim fakat sürekli kullanmayacağım. Aksesuar olarak FE yeterli midir, başka öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli kullanmayacaksanız Samsung saatlerin özelliklerini kullanmayacaksınız demektir, yani şarjı 2 gün anca gidecek. Bence başka markalara bakın çünkü zaten kullanmayacaksanız ikisinin de aynı marka olmasına gerek yok. Huawei'lerin şarjı 7 kattan fazla gidiyor Samsung'a göre.

Akıllı saati Watch 7'ye vs çıkmayacaksan ve sırf görüntü için almıyorsan eğer, kullanış açısından bir tane quartz casio al yeter. Diğer bütün özellikleri boş akıllı saatlerin.

Akıllı saati akıllı olarak kullanmayacaksanız akıllı bileklik almanız veya düz bir klasik saat almanız daha iyi olabilir. Huawei Band 10 pili iyi giden bir akıllı bilekliktir öneririm. Watch FE ise pili dışında güzel olduğu belirtilen bir cihaz okuduğuma göre. Ama tam emin değilim.

Samsung Galaxy Watch FE sadece kolda saat olsun ve biraz da pratik kullanım için iyi midir?
Samsung telefonum var bu yüzden aynı marka saat almayı düşünüyorum bütçe olarak Watch 7 fiyatlarına da çıkabilirim fakat sürekli kullanmayacağım. Aksesuar olarak FE yeterli midir, başka öneriniz var mı?

Yeterlidir ancak pil olarak sıkıntı çıkarabilir bazen. Bence en ortası Watch 6 falan bakabilirsiniz.

Watch 7 fiyatına çıkabiliyorsan benim önerim Watch 7 alman olur.
Özellik olarak hiçbir şekilde Huawei vb. markalarla kıyas bile almazlar, o yüzden pil ömürlerindeki fark normal. Günlük olarak düzenli Watch 6 ve GT 5 kullanıyorum, Huawei kusura bakmasın ama en iyi saati bu, buna rağmen girebileceği en maksimum kategori yarım akıllı saat :D Şık duruyor sadece.
O yüzden eğer Samsung telefonun varsa W7 al geç derim ben. W6 da olabilir. Güzel de bir kordon alırsın yanına, keyfine bakarsın.

Sürekli kullanmayacaksanız Samsung saatlerin özelliklerini kullanmayacaksınız demektir, yani şarjı 2 gün anca gidecek. Bence başka markalara bakın çünkü zaten kullanmayacaksanız ikisinin de aynı marka olmasına gerek yok. Huawei'lerin şarjı 7 kattan fazla gidiyor Samsung'a göre.
Biraz abartı o süre hocam. W6 2 gün gidiyor, GT 5 de 5-6 gün. Ama zaten aralarında 10 kat özellik farkı var :D Kullanmıyorken Huawei nasıl o kadar pil tutabiliyor ya diyordum, şu anda anlıyorum sebebini. Harcayacak özellik yok.

Watch 7 fiyatına çıkabiliyorsan benim önerim Watch 7 alman olur.
Özellik olarak hiçbir şekilde Huawei vb. markalarla kıyas bile almazlar, o yüzden pil ömürlerindeki fark normal. Günlük olarak düzenli Watch 6 ve GT 5 kullanıyorum, Huawei kusura bakmasın ama en iyi saati bu, buna rağmen girebileceği en maksimum kategori yarım akıllı saat :D şık duruyor sadece.
O yüzden eğer Samsung telefonun varsa W7 al geç derim ben. W6 da olabilir. Güzel de bir kordon alırsın yanına, keyfine bakarsın.

Biraz abartı o süre hocam. W6 2 gün gidiyor, GT 5 de 5-6 gün. Ama zaten aralarında 10 kat özellik farkı var :D kullanmıyorken Huawei nasıl o kadar pil tutabiliyor ya diyordum, şu anda anlıyorum sebebini. Harcayacak özellik yok.

Ürün özellikleri kısmına 1 ay falan yazanlar var hocam, aslında o kadar gidiyor mu bilmiyorum ama kağıt üstündeki verileri söyledim. Denemediğim için bilmiyorum. Ama Samsung'larda özellik olarak fazla olduğundan ve Android işletim sisteminden dolayı şarjı diğerlerine göre az gidiyor bayağı. Saati fazla kullanmayacağından 2 günde bir şarj için çıkartıp yeniden takmasına gerek yok bence 🙂

Ürün özellikleri kısmına 1 ay falan yazanlar var hocam, aslında o kadar gidiyor mu bilmiyorum ama kağıt üstündeki verileri söyledim. Denemediğim için bilmiyorum.
14 gün diyor Huawei bu 46'lıkları için, asla gitmedi o kadar şu ana kadar. Varı yoğu kapattırıp masada süs olarak tutuyorlar herhalde.
Saati fazla kullanmayacağından 2 günde bir şarj için çıkartıp yeniden takmasına gerek yok bence 🙂
Çok sıkıntı bir olay değil hocam ya, zaten 2 günde bir 1 saatliğine kolundan çıkartmazsan o koku da yapar, derini de yakar zarar verir, güneşten dolayı amele yanığı da yapar :D Kolundan çıkınca da takıveriyorsun şarja.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı