Akıllı saat önerisi

kipchak

Centipat
Daha fazla  
Akıllı saat almayı düşünüyorum. Özellik olarak şunlar olursa sevinirim: Telefon araması yapabilsin, gelen çağrılara yanıt verebilsin, mesaj gönderebilsin ve mesaj okuyabilsin; spor etkinlikleri olsun (kalp ritmi, kalori hesaplama falan, onlar da ek olarak olsun). Bunların dışında en önemli olan şeylerden biri uzun süreli şarj özelliği. Zaten bir önceki saatimi değiştirme sebebim şarj sorunu. İşin aslı, her gün şarja takmak istemiyorum. Telefonumun markası Samsung S22; saat de buna ek hediye olarak gelmişti, Galaxy Watch serisinden. Önerilerinizi bekliyorum; bütçe sıkıntısı çok yok, yani abartılı fiyatlar olmadığı sürece (piyasasını öğrenirsem bütçe kararını daha iyi verebilirim). Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akıllı saat almayı düşünüyorum. Özellik olarak şunlar olursa sevinirim: Telefon araması yapabilsin, gelen çağrılara yanıt verebilsin, mesaj gönderebilsin ve mesaj okuyabilsin; spor etkinlikleri olsun (kalp ritmi, kalori hesaplama falan, onlar da ek olarak olsun). Bunların dışında en önemli olan şeylerden biri uzun süreli şarj özelliği. Zaten bir önceki saatimi değiştirme sebebim şarj sorunu. İşin aslı, her gün şarja takmak istemiyorum. Telefonumun markası Samsung S22; saat de buna ek hediye olarak gelmişti, Galaxy Watch serisinden. Önerilerinizi bekliyorum; bütçe sıkıntısı çok yok, yani abartılı fiyatlar olmadığı sürece (piyasasını öğrenirsem bütçe kararını daha iyi verebilirim). Şimdiden teşekkürler.

Redmi Watch 5 lite\ active.

Hocam şarj problemi sıkıntısı olmaz mı? Watch 4 var özellikleri falan gayet yeterli ama şarjı her gün bitiyor. Yani şarj sıkıntısı olmasa samsungdan memnunum
4 kullanıyorsanız zaten FE arasında fark hissetmezsiniz. Yeni modelleri alırsanız şarjı iyi gider. Veya şimdiki saatimle idare ederim derseniz debloat yapın derim. Aynı modelde temizlik yapınca pil süresi baya toparlamıştı.

Redmi Watch serisi çok çok uzun süre şarj süreleri sağlayabiliyor ben 4 modelini kullanıyorum 14 15 günde bir falan takıyorum tüm ayarlar açık olmasına rağmen. Ama mesaj yanıtlayamıyorsun sadece arama geldiğinde hazır mesajlardan yanıt verebiliyorsun. Sensörlerin doğruluğu konusunda testler yaptım kendimce doğru olduğunu gözlerimle gördüm ama tansiyon ölçümü yok. Sana önerim galaxy watch kullan hangi modeli olduğunu belirtmemişsin eski modelse satıp Galaxy Watch 7 almaya az daha zorlarsan 8 almaya çalış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı