Akıllı Saat önerisi

Samsung veya Apple saatleri daha çok beğeniyorum ama bence Huawei daha mantıklı. Her gün ya da 2 günde bir şarj etmekle uğraşmak istemediğimden ben Huawei almayı düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla samsungun saati pek uyumlu değil başka telefonlarla. Huawei daha uyumlu normalde, ancak iPhone'da sorun çıkartır mı o da emin degilim.

Samsung veya Apple saatleri daha çok beğeniyorum ama bence Huawei daha mantıklı. Her gün ya da 2 günde bir şarj etmekle uğraşmak istemediğimden ben Huawei almayı düşünüyorum.

Uygulama mağazası olmazsa şarjı tabii uzun gider. Kısıtlı hiçbir şey yapılmayan şarjı uzun gitse ne olacak.

Bildiğim kadarıyla Samsung'un saati pek uyumlu değil başka telefonlarla. Huawei daha uyumlu normalde, ancak IPhone'da sorun çıkartır mı o da emin degilim.

Samsung Apple ve tuşlu hariç tüm telefonlarla neredeyse tüm özellikleriyle kullanılabiliyor. Biraz konu dışına kaçabilir ama ben sırf gösteriş için ısırılmış elma almanızı tavsiye etmem. Samsung aynı paraya kat kat fazla şey sunuyor. Hem Samsung saatle de uyumlu olur. Ekosistem kat kat ucuza gelir.

Uygulama mağazası olmazsa şarjı tabii uzun gider. Kısıtlı hiçbir şey yapılmayan şarjı uzun gitse ne olacak.

Samsung Apple ve tuşlu hariç tüm telefonlarla neredeyse tüm özellikleriyle kullanılabiliyor. Biraz konu dışına kaçabilir ama ben sırf gösteriş için ısırılmış elma almanızı tavsiye etmem. Samsung aynı paraya kat kat fazla şey sunuyor. Hem Samsung saatle de uyumlu olur. Ekosistem kat kat ucuza gelir.
Hocam mesela yapmak istediğiniz neyi yapamıyor?

Samsung Apple ve tuşlu hariç tüm telefonlarla neredeyse tüm özellikleriyle kullanılabiliyor. Biraz konu dışına kaçabilir ama ben sırf gösteriş için ısırılmış elma almanızı tavsiye etmem. Samsung aynı paraya kat kat fazla şey sunuyor. Hem Samsung saatle de uyumlu olur. Ekosistem kat kat ucuza gelir
Eğer düzeltmedilerse samsung kendi telefonu harici yüzde yüz uyumlu değil diğer telefonlara. Bazı özellikler kullanılamiyor. Apple ile zaten kullanılmaz. Şuan Huawei en uyumlulardan. Arkadaş illa iPhone alacaksa saati de apple alsın derim. Huawei sorun çıkartmaz belki ama.

Eğer düzeltmedilerse Samsung kendi telefonu harici yüzde yüz uyumlu değil diğer telefonlara. Bazı özellikler kullanılamiyor. Apple ile zaten kullanılmaz. Şu an Huawei en uyumlulardan. Arkadaş illa iPhone alacaksa saati de Apple alsın derim. Huawei sorun çıkartmaz belki ama.

%100 değil evet ben de öyle söyledim zaten.
Size kesinlikle katılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı