Bluetooth ve akıllı saat uygulaması sürekli çalışıp sürekli bir veri alış verişi içinde olacagğından piliniz normale göre çabuk bitebilir. Ömür olarak ise zamanla ister istemez her pilin ömrü azalır. Sürekli şarj etmekte bu süreyi azaltabilir.Merhaba.
Arka planda sürekli Bluetooth ve akıllı saat uygulamasının açık kalması pil ömrünü etkiler mi?
Bluetooth ve akıllı saat uygulaması sürekli çalışıp sürekli bir veri alış verişi içinde olacagğından piliniz normale göre çabuk bitebilir. Ömür olarak ise zamanla ister istemez her pilin ömrü azalır. Sürekli şarj etmekte bu süreyi azaltabilir.
Pili ne kadar çok şarj edersen o kadar azalır ömrü. Huawei saatlerden birine sahipsen rakip saatlerden her halükarda daha uzun ömürlü olacaktır takma kafaya.
Saatin pilinde sorun yok telefon üzerinde bulunan saat uygulaması arka planda çalıştığı için kullandığım cep telefonunun pil ömrünü kısaltırmı onu sormuştum.
Arka planda uygulamanın çalışmasını engellemek mi daha mantıuklı yoksa sürekli uygulamanın arkada çalışmasımı tavsiyeniz nedir?
Bu kullandığınız uygulmaya göre değişir muhtemelen. 4 yıldır Mi Band 4 kullanıyorum. Uygulama ismi zeep Life olduktan sonra programın arkada açık kalması gerekiyor. Dolayısıyla arka planda uygulamayı kapanmaması için kilitliyorum. Siz hangi saati düşünüyorsunuz?
Huawei Watch GT4 kullanıyorum.
Maalesef uygulaması hakkında veya nasıl çalıştığına daire bir bilgim yok. Ama dediğim gibi kendi kullandığım Mi Band 4'ün uygulaması olan zeep Life'yi arka planda kapattığım takdirde bileklikle olan bağlantı kesiliyor. Eğer sizin kullandığınız uygulama ve saatte böyle bir problem yoksa arka planda çalışmaması bir sorun olmaz muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.