Akıllı saat vs klasik saat

mrunknxwn

Centipat
Daha fazla  
Apple Watch series 10 mu önerirsiniz yoksa aynı fiyata belki daha uyguna alınabilecek tissot benzeri lüks saat markalarını mı önerirsiniz? Benim için en önemli şey rahatlık. Kolumda yokmuş gibi olsun ve su geçirmesin yeter fakat ayrıca lüks de gözükmesini isterim. Klasik derseniz rahatlık bakımından deri kordon mu tercih etmem gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple Watch series 10 mu önerirsiniz yoksa aynı fiyata belki daha uyguna alınabilecek tissot benzeri lüks saat markalarını mı önerirsiniz? Benim için en önemli şey rahatlık. Kolumda yokmuş gibi olsun ve su geçirmesin yeter fakat ayrıca lüks de gözükmesini isterim. Klasik derseniz rahatlık bakımından deri kordon mu tercih etmem gerekir?
İkisi de var, kullanırım diye Apple Watch almıştım ama asla kullanmıyorum. Telefonum da Apple olmasına rağmen benim çok ihtiyacım olmuyor, ihtiyacınız oluyor ve fonksiyonlarını kullanacaksanız Apple Watch fakat benim gibi heves ettiyseniz sadece klasik saat alın.

Ne istediğine göre değişir. Ben klasik severim, sen akıllı saat seversin. Saate ne anlam yüklediğine göre bile değişir. Kordon konusunda, elbette fark vardır fakat ben pek fark hissetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı