Akıllı saatte NFC ile ödeme nasıl yapılır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 - XFX SWFT210 RX6600 8GB - 2x8 GB RAM - ASUS PRIME B450M-K II - ASUS VG259QM 1MS 280HZ FHD-
Meslek
Öğrenci
Telefonumda NFC olmadığı için akıllı saat aldım. NFC ile ödeme yapmak istiyorum fakat yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımdaysa telefonumda NFC olmadığı için saatimle NFC ödeme yapamayacağımı söyledi. Bu doğru mu? Doğruysa çok saçma değil mi?

Akıllı saatinin işletim sistemi Wear OS ise bankaların resmi saat uygulamaları aracılığıyla saatinden NFC ile ödeme yapabilirsin. Saatin Wear OS işletim sistemine sahip değilse Türkiye sınırları içerisinde Türk bankalarıyla saatinden NFC ile ödeme yapamazsın maalesef.

Akıllı saatinin işletim sistemi Wear OS ise bankaların resmi saat uygulamaları aracılığıyla saatinden NFC ile ödeme yapabilirsin. Saatin Wear OS işletim sistemine sahip değilse Türkiye sınırları içerisinde Türk bankalarıyla saatinden NFC ile ödeme yapamazsın maalesef.

Xiaomi Watch 2 saatimde Wear OS işletim sistemi ve NFC bulunuyor. Fakat markası Xiaomi Note 12 olan telefonumda NFC bulunmuyor. Bu yüzden midir bilinmez Akbank mobil ile akıllı saatimde temassız ödeme yapamıyorum.

Xiaomi Watch 2 saatimde Wear OS işletim sistemi ve NFC bulunuyor. Fakat markası Xiaomi Note 12 olan telefonumda NFC bulunmuyor. Bu yüzden midir bilinmez Akbank mobil ile akıllı saatimde temassız ödeme yapamıyorum.
Bu adımları gerçekleştirdin değil mi?

En aşağıda Samsung Galaxy Watch 4 ve üstü saatler destekleniyor yazmış. Garip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı