Akıllı tahta 4K video kaldırır mı?

Slenlord

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sınıfta bir sunum yapacağım ve sunum için bir video hazırladım. Fakat Video'yu 1080p mi yoksa 4K mı yapmalıyım emin değilim. Ekran büyük ya, 1080P'nin görüntüyü bulanık göstermesinden falan korkuyorum.

Markayı merak edenler için tahtanın üzerinde Vestel yazıyor. Ama tahta açılırken de açılış ekranında Fatih yazıyor. Sizce 4K gerekli mi?

10 FPS istiyorsan yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p yap. Geçen okulda 4K 30hz ekran gördüm, 4K'ya aldım anakartı yanacaktı prizden çektim.

1080p yap, 4K gerekli değil.

1080p yap. Geçen okulda 4K 30Hz ekran gördüm, 4K'ya aldım anakartı yanacaktı prizden çektim.

Anakart ile ilgisini pek anlamadım ama.

10 FPS istiyorsan yap
Baya açıklayıcı, teşekkür ederim.
1080p yap. Geçen okulda 4K 30hz ekran gördüm, 4K'ya aldım anakartı yanacaktı prizden çektim.
Anladım hocam, ilginiz için teşekkür ederim.
Bulanık göstermez, 1080p idealdir ve taşıması 4K'ya göre daha kolaydır.
Öyleyse 1080p yapıp okula götüreceğim.

Tamamdır, teşekkür ederim.

Bayağı açıklayıcı, teşekkür ederim.

Anladım hocam, ilginiz için teşekkür ederim.

Öyleyse 1080p yapıp okula götüreceğim.

Tamamdır, teşekkür ederim.

Bende aynı fikirdeyim 4K açan akıllı tahta mı var

Pardon anakart demişim, yan tarafta anakart vardı üstünde ekran kartı vardı. Ekran kartına elledim böyle yanıyor dedim olum sök şunu elimizde kalmasın. O tarafta tüm portlar olduğu için anakart demişim ekran kartı diyecektim. Ama 4k 30Hz ne ya? Kahkaha attım.

Akıllı tahtaların işlemcisi ARM Cortex gibi bir şey di sanırsam 4K'da 3 FPS verse şükredersin.

Mavi ekran verip tahtayı çökerttim. Başarılar size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…