Akıllı tahta bilgisayar (OPS) modülü nereden bulunur?

MEB'e bağlı devlet okullarındaki akıllı tahta modelleri özel okullarda yok.
Gri Vestel akıllı tahtanın önyükleme ekranı Fatih logosu yerine siyah düz renk üzerinde kırmızı Vestel logosu ile açılan ve çerçevesi gri değil siyah olan versiyonunu bir videoda görmüştüm. Videodaki okul Devlet okuluna benzemiyordu hiç. Bu bağlamda tahta muhtemelen seri üretim bir ürün.
YEĞİTEK size yardımcı olabilir malzemelerin marka modellerini bulma konusunda. İçindeki malzemelerin tamamını bilmiyorum, eğer ki Vestel veya Arçelik yayınlamamışsa, dediğim gibi YEĞİTEK'ten marka model bulabileceğinizi düşünüyorum.
Marka/modeli bulsam bile ürünü temin edebileceğim bir yer bulmak asıl sorun. Yukarıdaki mesajlardan birinde bahsedilen VESTEL AKILLI TAHTA SERVİS sayfasına iletişim kısmından yazdım, birkaç gün geçmesine rağmen e-postama bir bildiri gelmedi. Müsait bir vakitte okulumdaki müdür yardımcılarından veya bilişim öğretmenlerinden birine soracağım.

Müsait bir vakitte okulumdaki müdür yardımcılarından veya bilişim öğretmenlerinden birine soracağım.
Umursamazlar diye düşünüyorum.
Gri Vestel akıllı tahtanın önyükleme ekranı Fatih logosu yerine siyah düz renk üzerinde kırmızı Vestel logosu ile açılan ve çerçevesi gri değil siyah olan versiyonunu bir videoda görmüştüm.
Donanım aynı olsa bile bazı farklar koymuşlardır. Bahsettikleriniz gibi.
Yukarıdaki mesajlardan birinde bahsedilen VESTEL AKILLI TAHTA SERVİS sayfasına iletişim kısmından yazdım, birkaç gün geçmesine rağmen e-postama bir bildiri gelmedi.
FATİH Projesi'nin sitesine bakım yapıyorlar. Bakımda olmasa e-posta ve telefon numaralarına ulaşabilirdik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı