Akıllı tahta şifresini kaldırma

Format aklımdan geçti. Pardus üzerinden nasıl oluyor?
Live Linux yap USB'ye. BIOS'tan başlat. Atak klasörünün olduğu her şeyi sil.
Pardus bir linux işletim sistemi olduğu için dosya yöneticisinden Windowsta bulunan bütün dosyaları görüntüleyebilirsin. Onun öncesinde disk biçimi farklı olduğu için disk yazma iznini halletmen gerekiyor. İnternetten bakarak yaparsın. Sonra program files içinden atak programını silersin.
Disk biçimi farklı olması sorun yapmıyor. Şuan Pardus'tayım NTFS diskleri açabiliyorum.

Ekrana çok fazla tıkla, kilit ekranı falan varsa da sürekli basıp uygulamanın donmasını sağla, uygulama donduktan sonra kasanın düğmesine bas, bu uygulama kapatılmaya engelliyor dediği zaman kapatmayı iptal et ve böylece Atak programı kapanmış olacaktır.
Uygulamada otomatik başlat komutu varsa işe yaramayabilir. Net bir çözüm gibi gelmedi.
Live Linux yap USB'ye. BIOS'tan başlat. Atak klasörünün olduğu her şeyi sil.

Disk biçimi farklı olması sorun yapmıyor. Şuan Pardus'tayım NTFS diskleri açabiliyorum.
Açmak sorun çıkarmıyor. Silmeye kalkınca disk izni yetmiyor.

Taktiği söylüyorum hoca geldiğinde tahtayı açtığı zaman bir arkadaş hocayı oyalayacak. Bir türlü hoca tahtayı fark etmemesi gerekiyor.

Painti açıp öylesine karala sonra alta al. Hoca flaşı çektiği zaman bir şey kayıt edilmediği için yine de kapat yazısı gelecek ya. İptale bas alsana tahta açık. Denendi onaylandı.

YouTube'da bir video görmüştüm, belki o işe yarayabilir. Fakat işletim sistemin Windows 8.1 olması gerekiyor.
Evet 8.1 için geçerli.
Taktiği söylüyorum hoca geldiğinde tahtayı açtığı zaman bir arkadaş hocayı oyalayacak. Bir türlü hoca tahtayı fark etmemesi gerekiyor.

Painti açıp öylesine karala sonra alta al. Hoca flaşı çektiği zaman bir şey kayıt edilmediği için yine de kapat yazısı gelecek ya. İptale bas alsana tahta açık. Denendi onaylandı.
Bazen flash'ı tahtada bırakıp gidiyorlar. Denerim. ✅

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı