Akıllı tahtada atak programını kaldırma

heraishere

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, akıllı tahtamızda atak programı buluyor CMD'den.
Taskkill /im explorer.exe /f
Taskkill /im servisatk.exe /f
Del C:\Windows\servisatk.exe
Del C:\Windows\servisatk.ini
explorer.exe bu komutu giriyorum ancak atak akıllıtahta kapandığında geri geliyor. Ne yapmam gerekiyor sizce?

Hocam bana da söyleme şansınız var mı bende uğraşıyorum fakat şifreyi hiç öğrenemedim alttan gizli simgeler bölümünde atak var kişisel bölümünde hocaların sifresini kopyaladığımda geçersiz şifre veya girilmemiş diyor.
Bilişim hocamla aram iyi. Sürekli tahtadaki atak programını kaldırdığım için sürekli yeni şifre koyuyordu. Bir gün ben onun yanındayken koydu şifreyi vs. hemen gittim not ettim. Rahat rahat kullanıyordum.

Rkiller deneyin tahtayı açık yakaladığınızda.

Rkiller deneyin tahtayı açık yakaladığınızda.
Mezun oldum ama bi bilgilendirme yapayım. Yeni bir sisteme geçmişlerdi QR kodlu falandı. Boş bir beden dersinde tahtayı recovery moduna soktum. Ve oradan fatih hocam mıydı tam hatırlamıyorum ama onun imaj yükleme seçeneği ile windows kuruyordum.

Hocam sürekli denetim yapılıyor tahtalara aştım sorunu. Atakın şifresini öğrendim atak kurulum programıyla kendi USB'me kurdum. Şimdi istediğimde tahta açılıyor. Ve yakalanma ihtimalimiz de sıfır. Tek sıkıntı tahtada halihazırda kullandığımız VPN'e erişim engeli getirildi BTK tarafından. Yenisini kuracağım VPN arayışındayım. Son çare Avast alacağım.

Kardeşim bana da atsana o dosyayı.

Mezun oldum ama bir bilgilendirme yapayım. Yeni bir sisteme geçmişlerdi QR kodlu falandı. Boş bir beden dersinde tahtayı recovery moduna soktum. Ve oradan Fatih hocam mıydı tam hatırlamıyorum ama onun imaj yükleme seçeneği ile Windows kuruyordum.

Ortaokulda en son belleğe Kali kurup tahtaya takmıştım ve menüyü görmüştüm fakat klavyem olmadığı için halldedemedim. Şu an liseyim ve meslek lisesi olduğu için pek tahtaya bakmıyorlar bile QR sistemini bize kurmadılar ama en kolay yolu hoca teneffüste boştayken flash belleğin imajını kopyalayıp kendi belleğimize aktarmak olacaktır bu sayede atak programı kendi belleğimizi rahatça algılar.

Konuyu hortlatıyorum ama bence eğer btr öğretmeni veya bilişim öğretmeni değilseniz hiç denemeyiniz bir de disiplin cezası ya da devlet malına zarara girer ama görevli bir btr öğretmeni veya görevli bir bilişim öğretmeniyseniz ya da Vestel Arçelik veya Aidata HNC ViewSonic Emkotech veya Samsung'ta vs'lerde çalışan bir yetkili servis elmanıysanız bile çok rahat Windows veya Win pe Win Togo veya Hiren's Boot CD'ye vs'lere gerek kalmadan ve bunaların yerine çok rahat çok kolay bir şekilde direkt basitçe bildiğimiz USB flaşbelleğe bootable edilen Parted Magic'le bile çözülebilinmektedir bu A. T. A. K'ı Anti A. T. A. K'sız veya Mehcan E-Kilit M. A. K. S Vs'leri etik dışı ve illegal olan herhangi bir yöntem kullanmadan veya gerektirmeden idareden izin alınıp çok rahat komple kaldırabilinir o şeyler ve hem de Parted Magic adındaki bir sadece USB bellekle çalışan Slackware Linux dağıtımı bazlı ticari bir Linux live ile mümkün tabii btr veya bilişim öğretmeniyseniz! DİKKAT Tekrar önemle Uyarıyorum: Eğer yetkili idare ile öğretmenden bile izin alan bir öğrenci veya öğretmen veya idareden izinsiz ve yetkisiz bir öğrenciyseniz direkt uğraşmayınız disiplin veya direkt devlet malına zarardan ceza alırsınız (TCK md 152)! Bu adımları sadece okulan btrcileri bilişim öğretmenleri veya etkileşimli tahtayı üreten firmadaki okula gelen bir yetkili servis personeliyseniz yapınız!
Bu onjinalin linki (dikkat paralı uyarmadı demeyiniz!)

Eğer param veya bütçem yetmiyor diyorsanız ahamda bu da ücretsiz biraz eski bir ama ücretsiz Parted Magic ISO'su linkidir burandan indirip blena etcher Rufus UNetbootin yumi pendrive writer Ventoy veya universal Linux pendrive ile bu linkteki biraz eski ama iş gören bir Parted Magic Linux Linux ISO'su buradadır ahamda buyurunuz! (dikkat ücretsiz sıkıntı değil)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı