Akıllı tahtadan USB belleğe virüs gelir mi?

Desenize boşuna gitti küçüklük fotoğraflarım :D
Dosyalar gitmiyor. Sakın Türkay'ın dediğini yapmayın.
Dosyalarınız hala belleğin içinde duruyor sadece gizli haldeler.
AV yüklü bir bilgisayara bağlayıp zararlıyı temizledikten sonra gizli klasörleri ve korunan sistem dosyalarını açarsanız dosyaları belleğin içinde bulabilirsiniz. Bunu daha önceden de söylemiştim okumuş olsaydınız tabi :)

Bu linkteki gibi yaparsan akıllı tahtadan flaşına virüs bulaşmaz.
:) Kim videoyu yaptıysa ya farklı amaç için yada bilgisizlikten yapmış. O şekilde belleğe bulaşacak zararlıdan değil bilgisayara bağlanacak o dizine o işlemleri uygulamış oluyor.
Belleğe bulaşacak zararlılarda AV harici koruyan birşey yoktur. Şunlar hariç: Şifreleme programlarıyla programlanmış bellekler veya donanımsal şifreleme özelliği olan belleklerde sorun yaşamazsınız tabi şifreyi zararlı bilgisayarda yine girdiğinizde yine bulaşacaktır.
 
Hocam ben akıllı tahtaya taktıktan sonra PC'ye takınca Esed hemen otomatik taradı durduramadım. Bütün resimlerin hepsini virüs gördü sildi. Bende bir kaç programla geri getirmeyi denedim bazıları geldi çoğu gitti ne yazık ki. Daha sonra biçimlendirmiştim :(
 
Bende bir kaç programla geri getirmeyi denedim bazıları geldi çoğu gitti ne yazık ki. Daha sonra biçimlendirmiştim :(
Yukarıda yazdıklarımı okusaydın veya önceki çözümleri arasaydın kolayca geri alabilirdin hepsini. Şimdi yapabileceğin fazla birşey yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı