ED Crasher
Hectopat
Akıllı tahtalarda kullanılan EBA ve FATİH temalı duvar kağıtlarını İl, İlçe ve okulunuza özel yapabilmeniz için bir PSD dosyası hazırladım.
Kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler:
1) PSD dosyasını açmadan önce rar içindeki fontu yükleyin (Font, duvar kağıdının sol üst kısmında bulunan www.eba.gov.tr yazısının fontu ile aynıdır).
2) İl, ilçe ve okul adlarını yazarken Ğ, ğ, Ş, ş, İ, ı karakterlerini kullanmayın.
Son olarak bazı akıllı tahtalarda Windows etkinleştirilmesine rağmen duvar kağıdı değişmiyor.
Duvar kağıdını değiştirmek için:
Çalıştırı açın ve "gpedit.msc" yazıp tamam butonuna basın.
Açılan pencerede "Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Denetim Masası > Kişiselleştirme" bölümüne gidin.
"Masaüstü arka planını değiştirmeyi engelle" öğesine çift tıklayıp açılan pencereden "Yapılandırılmadı" seçeneğini seçip uygula butonuna basın.
Ardından
"Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Masaüstü > Masaüstü" bölümüne gidin.
"Masaüstü duvar kağıdı" öğesine çift tıklayıp açılan pencereden "Yapılandırılmadı" seçeneğini seçip uygula butonuna basın.
Bu sayede duvar kağıdını değiştirebilirsiniz.
Örnek Görseller:
(Fatih duvar kağıdı biraz kalitesiz elinizde kaliteli hali varsa atabilirsiniz)
Eba-Fatih_Wallpaper.rar
Kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler:
1) PSD dosyasını açmadan önce rar içindeki fontu yükleyin (Font, duvar kağıdının sol üst kısmında bulunan www.eba.gov.tr yazısının fontu ile aynıdır).
2) İl, ilçe ve okul adlarını yazarken Ğ, ğ, Ş, ş, İ, ı karakterlerini kullanmayın.
Son olarak bazı akıllı tahtalarda Windows etkinleştirilmesine rağmen duvar kağıdı değişmiyor.
Duvar kağıdını değiştirmek için:
Çalıştırı açın ve "gpedit.msc" yazıp tamam butonuna basın.
Açılan pencerede "Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Denetim Masası > Kişiselleştirme" bölümüne gidin.
"Masaüstü arka planını değiştirmeyi engelle" öğesine çift tıklayıp açılan pencereden "Yapılandırılmadı" seçeneğini seçip uygula butonuna basın.
Ardından
"Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Masaüstü > Masaüstü" bölümüne gidin.
"Masaüstü duvar kağıdı" öğesine çift tıklayıp açılan pencereden "Yapılandırılmadı" seçeneğini seçip uygula butonuna basın.
Bu sayede duvar kağıdını değiştirebilirsiniz.
Örnek Görseller:
(Fatih duvar kağıdı biraz kalitesiz elinizde kaliteli hali varsa atabilirsiniz)
Eba-Fatih_Wallpaper.rar
Son düzenleyen: Moderatör: