Akıllı tahtanın ekranı komple kırıldı

• Konuyu başlatan 818193
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.376
Bunlar dokunmatik ekran değil, kızılötesi ile çalışan ekranlar ekranın tüm köşelerinde bir adet bulunur, o nedenden ötürü çok pahalıya patlayacağını sanmıyorum, (hepsi kızılötesi mi emin değilim eğer gerçekten kapasitif benzeri bir ekran varsa geçmiş olsun)
Ancak kamu malına zarardan umarım yapan kişi hakkettiği bir cezayı bir güzel çeker.

Google ve Yandex images ile arattığımda benzer bir görsel çıkmıyor, gerçek olma ihtimali yüksek.
Hocam yanlış bilmiyorsam 4 adet kızılötesi sensör var dediğiniz gibi, arka camda bir özellik yok, asdece yüzey. Paneli pahalı ama.

Nasıl kırıldı hocam?
Arkadaşlar mıknatısla kalecilik çalışıyormuş futbol turnuvaları için. Kaleci tutamayınca mıknatıs hızlica gitmiş o şekilde kırılmış.

Tahtanın iç ekranda sorun var mı? Görüntü geliyorsa uyguna hallolur da iç ekran da sorunluysa pahalı olabilir.
Yok hiçbir sıkıntı yok çalıştırdık uygulamalar vs açılıyor. görüntüde veya işlevinde sıkıntı yok. Ama biz yine de bir şey olmasın diye çok dokunmadık dokunmatikte bir şey var mı bilmiyoruz

Tahtanın iç ekranda sorun var mı? Görüntü geliyorsa uyguna hallolur da iç ekran da sorunluysa pahalı olabilir.

Çalısmada görüntüde falan hiçbir sıkıntı yok hocam ekran değişecek sadece

Kimin yaptığını ortaya atamazsanız sınıfça tutanak yeme ihtimaliniz var kamu malına zarar vermekten. Konu para değil. Bunu yapan azıcık erkekse çıkar ben yaptım der.
Zaten arkadaş hemen kendisi gitti söyledi o konuda Allah razı olsun. Ama büyük bir tutar çıkabilir diye biz sınıfça toplamak istiyoruz

Troll konu gibi geldi. Aynı fotoğrafı Instagram'da gördüm diye hatırlıyorum. Öğrenci başına 7-8k gibi bir ücret toplanmıştı.
Yok abi troll değil bir sürü fotoğrafı var zaten. Ama öğrenci başı 7 8k abartı olmaz mı yalnızca ekran değişecek

Son düzenleme:
Arkadaşlar mıknatısla kalecilik çalışıyormuş futbol turnuvaları için. Kaleci tutamayınca mıknatıs hızlica gitmiş o şekilde kırılmış.

Yok hiçbir sıkıntı yok çalıştırdık uygulamalar vs açılıyor. görüntüde veya işlevinde sıkıntı yok. Ama biz yine de bir şey olmasın diye çok dokunmadık dokunmatikte bir şey var mı bilmiyoruz

Çalısmada görüntüde falan hiçbir sıkıntı yok hocam ekran değişecek sadece

Zaten arkadaş hemen kendisi gitti söyledi o konuda Allah razı olsun. Ama büyük bir tutar çıkabilir diye biz sınıfça toplamak istiyoruz

Yok abi troll değil bir sürü fotoğrafı var zaten. Ama öğrenci başı 7 8k abartı olmaz mı yalnızca ekran değişecek
Hocam iç ekran sağlamsa çok tutacağını sanmam. Zaten camda dokunmatik özelliği yok çoğu modelde, köşelerdeki sensör sayesinde oluyor. Kişi başı bırakın 7000-8000'i 5000 bile olsa 5000.30=150.000₺ ediyor, 2 tahta parası.

Hocam geçmiş olsun görseldeki tahta faz 1 projesi bizim okulda 2019 da faz 2 kırılmıştı garanti kapsamındaydı ama kırıldığı için 1700 TL masraf çıkarmıştı yetkili servis LED panel sağlam olmasaydı servis 4.5k tutacağını demişti. Eğer sizin LED panel çalışıyorsa camcıda 65 inç temperli cam yaptırıp takmak daha kolay ve daha masrafsız olur.

Kimin yaptığını ortaya atamazsanız sınıfça tutanak yeme ihtimaliniz var kamu malına zarar vermekten. Konu para değil. Bunu yapan azıcık erkekse çıkar ben yaptım der.
Hak veriyorum ama o psikolojiyi düşünmek korkunç. Kim yaptıya kalması çok ama çok daha mantıklı. Düşünsene tek başına akıllı tahtayı kırmışsın yaşın daha küçük hocalar müdür yardımcıları seni suçluyor ailen seni suçluyor. Böyle bir durumda kamu malına zarar cart curt cezalar alıyorsun. Belki tahtanın parasını aileden alacaklar.. Erkeklikle olmuyor bunların hepsini kıran çocuk belki de ağlayarak naptım ben diye düşünüyor.

Hak veriyorum ama o psikolojiyi düşünmek korkunç. Kim yaptıya kalması çok ama çok daha mantıklı. Düşünsene tek başına akıllı tahtayı kırmışsın yaşın daha küçük hocalar müdür yardımcıları seni suçluyor ailen seni suçluyor. Böyle bir durumda kamu malına zarar cart curt cezalar alıyorsun. Belki tahtanın parasını aileden alacaklar. Erkeklikle olmuyor bunların hepsini kıran çocuk belki de ağlayarak ne yaptım ben diye düşünüyor.

Hocam bizim ekran kırılınca Vestel rapor tutmuştu ve ısı kaynaklı patlamış yazıyordu fakat öpe öpe aldılar o zaman parayı bir de başka sınıfta ekran kararması vardı onu öğrenci yapmıştı fakat garanti kapsamında deyip tahtayı söktüler yenisini getirdiler tahtalarda yapılıyor fakat 300TL kargo +KDV aldılar Manisa'da tamir oluyordu o dönem.

Hocam bizim ekran kırılınca Vestel rapor tutmuştu ve ısı kaynaklı patlamış yazıyordu fakat öpe öpe aldılar o zaman parayı bir de başka sınıfta ekran kararması vardı onu öğrenci yapmıştı fakat garanti kapsamında deyip tahtayı söktüler yenisini getirdiler tahtalarda yapılıyor fakat 300TL kargo +KDV aldılar Manisa'da tamir oluyordu o dönem.
İlla bir ücreti olur ona lafım yok bir tahta parasını öğrenciden çıkarmazlar. Ama işte kıran öğrenciyi düşünüyorum onun için zor olmalı bu durum. Travma bırakmıştır.

İlla bir ücreti olur ona lafım yok bir tahta parasını öğrenciden çıkarmazlar. Ama işte kıran öğrenciyi düşünüyorum onun için zor olmalı bu durum. Travma bırakmıştır.

Bu aralar MEB okullara para vermiyor herhalde çoğu okulda hademe yokmuş eğer bu arkadaşta bütçesi zor okulda yaptıysa tahta ya depoda kalır veya ailesine ödetirler. Bir ara Fatih projesi arıza kaydı vardı onu da deneyebilir arkadaş ücretsizdi diye hatırlıyorum.

Arkadaşlar bugün okulda akıllı tahtanın ekranı komple kırılmış. Kimin kırdığı da belli ama arkadaşı öyle bırakmak istemiyoruz pahalıya patlar gibi duruyor çünkü. Tahtanın içinde sıkıntı yok ama ekran tuz buz oldu maliyeti ne kadar olur? Sınıfta toplanabilir bir meblağ mı?

Eki Görüntüle 2321918

Dediğinize göre ekranı çalışıyormuş.
Pahalıya patlamayacaktır.
Bir adet temperli cam ile bile çözülebilir belki de. Ama hiç görüntü gelmeseydi muhtemelen arkadaş komple yeni tahta alacaktı çünkü akıllı tahtanın para eden tek yeri ekranıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı