Kibar Feyzo
Kilopat
Daha fazla
Hızlıca konuya geçmek istiyorum. Akıllı tahtanın kilidini tel tokayla açtık müzik falan dinliyorduk. Neyse konu kilitlemeye geldiğinde aceleyle kilitlemeye çalıştım kilitlerken altındaki açılmasını engelleyen kilit yerinden çıktı. Kırılma vb. durum yok ama yerinden çıktı. Bir iki hoca fark etti ama geçiştirdiler. Yani üstümde şimdilik bir şüphe yok. Hiçbir hoca tahtanın kilidinin düştüğünü müdür yardımcısına falan söylemedi. Asıl konu ya iş ciddiye binerse ya da tahtaya bir şey olur başıma kalırsa. Hoca temizlikçi yapmıştır deyip geçiştirmiş. Çok düşük bir ihtimal ama ya iş ciddiye binip temizlikçi ablalara falan bir şey olursa? Okulun bitmesine bir ay kaldı bir ayda ne olabilir ki? Sizce
ne yapmalıyım. Hocalar anlayışla karşılayacak tipte değiller tutanak tutma riskleri çok yüksek. Sizce söyleyeyim mi? Söylemeyeyim mi? Veya kilidi takmaya mı çalışayım? Çıktığı yeri gösteriyorum.
ne yapmalıyım. Hocalar anlayışla karşılayacak tipte değiller tutanak tutma riskleri çok yüksek. Sizce söyleyeyim mi? Söylemeyeyim mi? Veya kilidi takmaya mı çalışayım? Çıktığı yeri gösteriyorum.