Akıllı Telefon Fiyatları Gelecek Yıl Yükselebilir

Dolar 2018 e 3tl ile başladı nisana kadar 3tl seviyesinde gitti, nisan da 4tl ye ardından birden 6,80tl ye çıktı. İşte o günler markette 3,70 olan salça 9 - 9,30 tl civarına çıktı. Türkiye de yaşıyoruz bir gün uyanmışız dolar 12tl - 15tl olmuş işte o zaman bırakın telefonu ekmek almak için 10tl öderiz :)
Ha bir gün uyandığımızda dolar 3tl olmuş demek isterim ama bu ateş cehennemine kar yağması kadar zor, keşke olsa.
 
Dolar 2018'e 3TL ile başladı nisana kadar 3TL seviyesinde gitti, nisan da 4TL'ye ardından birden 6, 80TL'ye çıktı. İşte o günler markette 3,70 olan salça 9 - 9,30 TL civarına çıktı. Türkiye de yaşıyoruz bir gün uyanmışız dolar 12TL - 15TL olmuş işte o zaman bırakın telefonu ekmek almak için 10TL öderiz :)
ha bir gün uyandığımızda dolar 3TL olmuş demek isterim ama bu ateş cehennemine kar yağması kadar zor, keşke olsa.

Cehenneme kar yağması doların söylediğiniz kadar hızlı bir şekilde 3TL olmasından daha mümkün 😂
5-6 yıldan önce kurlar kolay kolay düzelmez bana kalırsa.
 
Haklısın bir tek Moldova var GSYİH kişi başına düşen gelir 4000 dolar civarı.
Dostum ne demek istediğimi bal gibi anladın. Her ülke Almanya gibi değil. Yunanistan, Polonya, Bulgaristan, Romanya gibi ülkeler için de fiyatların yükselmesi kötü bir şey. Umursanmayacak bir zam olacağını düşünmüyorum. Ha bizim ülkede kur yüksek bu yüzden biz daha çok etkileniyoruz tamam orası doğru zaten ama demek istediğim şey kimse parası olsa bile zamlardan memnun olmaz. Şu anda kur ülkemizde yüksek olduğu için herkes diyor ki "ah kur 2-3 TL olsa gider en kral bilgisayarı toplarım" ama öyle olmuyor işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı