Akıllı telefon mu tablet mi?

Atill00

Hectopat
Düşük bütçeli A34, A24 gibi telefon iPad Air 5, Samsung S9 gibi yüksek performans tablet mi yoksa yüksek düzey Samsung S23 gibi telefon ve Xiaomi pad 6 gibi tablet mi?
Günlük olarak sosyal medya YouTube oyun forumlar vs kullanılacak ileride ne olur şu an bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük bütçeli A34, A24 gibi telefon iPad Air 5, Samsung S9 gibi yüksek performans tablet mi yoksa yüksek düzey Samsung S23 gibi telefon ve Xiaomi pad 6 gibi tablet mi?
Günlük olarak sosyal medya YouTube oyun forumlar vs kullanılacak ileride ne olur şu an bilmiyorum.
Telefon.

Ön ek neden telefon Air 5 M1 çip ile şu an 8 gen 2 dahil çoğu Android cihazdan güçlü değil mi?

Çizim vs. tarzı şeyler yapmayacaksanız tablet çok gerekli değil bence.

Tab S9 çok güzel tablet ama uygulamalar tableti yeterince kapsayamıyor. Samsung fold serisine bakılabilir hem tablet hem telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle ben iPad Air 5 işlemci olarak M1 görünce bu işlemci laptop işlemcisi olduğu için şu anki S23 Tab S9 Plus gibi ciahzlardan daha güçlüdür olarak görüyorum.
Uygun fiyatlı telefon ile bu tableti almak bu yüzden mantıklı geldi.

Selamlar Konu Sahibi,
Bunların hepsi senin nasıl bir kullanım planladığınla ilgilidir.
Ben açıkçası telefonun daha iyi olmasını öneririm. Özellikle sosyal medya ve forumlarda gezeceğin için elinin altında iyi bir telefona sahip olmak çok iş görür. Ancak tableti hep elimin altında bulundurum diyorsan iyi bir tablet de geniş ekranda yazı, fotoğraf ve videolara bakmak senin için daha iyi olur.
(Eğer Eğitim ve Tasarım gibi işlerle uğraşacaksan ilerde, Android tablet önermiyorum.)

Kısaca sana kalmış bir durum. Tableti daha iyi alırsan eğer ki okul da gidiyorsan daha çok işine yarayacağını düşünüyorum. (Ders notu tutma ve Eğitici videolarda gayet iyi oluyor.)

Umarım Yardımcı olur.

Selam konu sahibi,
Bunların hepsi senin nasıl bir kullanım planladığınla ilgilidir.
Ben açıkçası telefonun daha iyi olmasını öneririm. Özellikle sosyal medya ve forumlarda gezeceğin için elinin altında iyi bir telefona sahip olmak çok iş görür. Ancak tableti hep elimin altında bulundurum diyorsan iyi bir tablet de geniş ekranda yazı, fotoğraf ve videolara bakmak senin için daha iyi olur.
(eğer eğitim ve tasarım gibi işlerle uğraşacaksan ileride, Android tablet önermiyorum.)

Kısaca sana kalmış bir durum. Tableti daha iyi alırsan eğer ki okul da gidiyorsan daha çok işine yarayacağını düşünüyorum. (ders notu tutma ve eğitici videolarda gayet iyi oluyor.)

Umarım yardımcı olur.

Teşekkür ederim net bir yazı düşündüklerinize katılıyorum tabii ki pratiklik açısından telefon daha iyi geldi Air 5 de M1 çipini görünce ve iPad Pro da M.2 şaşırdım.
Bu işlemci çekirdek yapısıyla çok üstündü ama pratiklik açısından kaliteli telefon ve ders için uygun fiyatlı tablet de alınabilir 10-12 bin TL arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı